fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Hårpasta för män

Hair P aste Men är en viktig produkt i din hårstylingrutin. Oavsett om du vill ha en elegant, affärsmässig look eller en avslappnad, rufsig stil ger hårpastan den flexibilitet och stadga du behöver. Perfekt för alla hårtyper och stilar, denna mångsidiga stylingpasta är ett måste i varje mans badrum. Med hårpasta kan du enkelt styla håret och räkna med pålitlig stadga hela dagen lång.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Olika typer av hårpasta

Olika typer av hårpastor erbjuder unika stylingalternativ. Matta pastor är perfekta för en naturlig look utan glans, perfekt för en subtil styling Texturerande pastor är utformade för extra volym och en cool, avslappnad textur, så att du kan skapa lekfulla eller sofistikerade stilar. För långvarig perfektion under hela dagen finns det pastor med stark stadga som ger ett fast grepp om håret, lämpliga för eleganta, strukturerade frisyrer eller mer dynamiska looker. Valet av hårpasta beror på vilken look du vill ha och vilka stylingbehov du har. Experimentera med olika typer för att upptäcka vilken som passar ditt hår bäst.

Varför använda hårpasta?

Hårpasta är inte bara mångsidigt, utan erbjuder också flera fördelar:

  • Flexibilitet: Kan anpassas till vilken stil som helst.
  • Utan glans: För en naturlig look.
  • Långvarig stadga: Håller hela dagen utan att tynga ner.

Välj kvalitet och stil

Salontotal.se hittar du ett brett utbud av hårpastor för män från toppmärken. Upptäck den perfekta pastan för ditt hår och njut av en frisyr som håller hela dagen. Välj kvalitet och stil, och satsa på en vacker frisyr.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.