fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Stylingkräm för män

Stylingkrämför män är en viktig produkt för alla män som värdesätter ett välvårdat utseende och en välstylad frisyr. Oavsett om du vill ha en avslappnad look eller en snygg frisyr kan rätt stylingkräm göra hela skillnaden. Den ger inte bara önskad stadga och textur, utan vårdar också hår och hårbotten. Med en mångfald av stylingkrämer på marknaden är det viktigt att välja en produkt som passar din hårtyp och stylingbehov.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris
 • visa allt
 • visa mindre
Varumärke
 • visa allt
 • visa mindre

Hur väljer man rätt stylingkräm?

När du ska välja rätt stylingkräm är det viktigt att tänka på din hårtyp och vilken look du vill uppnå. Här är några tips:

 • Tjockt och bångstyrigt hår: Välj en kräm med starkare stadga för att hålla håret under kontroll.
 • Fint och tunt hår: En lätt kräm som ger volym utan att tynga ner håret är det bästa valet.
 • Lockigt hår: Leta efter krämer som är speciellt utformade för att definiera lockar och bekämpa frissighet.

Varför använda stylingkräm

Det finns många fördelar med att använda stylingkräm. Tack vare en stylingkräm får du en naturligt flexibel stadga som gör att du enkelt kan styla om ditt hår under hela dagen. Det betyder att du inte är bunden till en enda look. En annan fördel är att stylingkräm är lätt att använda. Det är enkelt och smidigt att applicera produkten, vilket gör den lätt att hantera även för den som inte har någon större erfarenhet av styling. Dessutom är den lika lätt att tvätta ur, så du behöver inte lägga onödig tid på att ta bort produkten.

Appliceringstips för bästa resultat

För optimal användning av stylingkräm finns det några appliceringstips som du kan följa:

 • Före styling: Applicera krämen i lätt fuktigt hår innan du fönar det. Detta hjälper till att skapa önskad form och volym.
 • Mängd: Använd inte för mycket produkt. En liten mängd är ofta tillräckligt och förhindrar att ditt hår blir tungt och fett.
 • Värm upp: Gnugga krämen mellan händerna för att värma upp den. Det gör det lättare att fördela den jämnt i håret.
 • Från bak till fram: Börja applicera på baksidan av huvudet och arbeta dig mot framsidan. Detta förhindrar att framsidan får för mycket produkt och ser fet ut.
 • Styla med fingrarna: Använd fingrarna för att styla håret för en mer naturlig look eller använd en kam för en stramare finish.

Kort sagt, stylingkräm erbjuder en mångsidig lösning för både styling och hårvård. Med flexibilitet, vård och enkel användning är det en oumbärlig produkt för alla som strävar efter en enkelt stylad look med friskt och välskött hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.