fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Balsam för män

Balsam förmän är en viktig produkt för den moderna mannen som värdesätter ett välvårdat hår. Ett bra balsam återfuktar, ger näring och gör håret lättare att kamma. Resultatet blir ett friskt, glänsande och smidigt hår som håller sig i bra form. Oavsett om du har fint, tjockt, lockigt eller rakt hår finns det alltid ett balsam som passar din hårtyp.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Varför använda balsam?

Att använda balsam är ett viktigt steg i en mans hårvårdsrutin eftersom det erbjuder djupgående fördelar utöver vad ett vanligt schampo kan ge. Här är några anledningar till varför det kan vara avgörande för ditt hårs hälsa och utseende om du införlivar balsam i din dagliga rutin:

Förebygger hårskador och reparerar håret

Balsam är speciellt framtagna för att ge näring åt och reparera håret. De innehåller ingredienser som proteiner, aminosyror och olika näringsämnen som hjälper till att stärka och skydda hårfibrerna från dagliga skador som orsakas av t.ex. styling, värme och miljöpåverkan. Detta kan minska risken för att håret bryts av och att kluvna toppar uppstår.

Återfuktar och ger näring åt hårbotten

En torr hårbotten kan leda till problem som mjäll och klåda. Balsam kan hjälpa till att återfukta och mjuka upp hårbotten, vilket minskar dessa problem. En väl återfuktad hårbotten kan dessutom främja hårväxten och ge en friskare hårbotten.

Underlättar styling

Balsam hjälper till att släta ut hårstråna, vilket gör håret mindre bångstyrigt och lättare att styla. Resultatet blir att du lägger mindre tid på att styla håret och att din look håller sig i form längre.

Skyddar mot trassel och gör håret lätthanterligt

Speciellt för män med längre hår kan det vara en utmaning att reda ut håret. Balsam gör håret slätt och smidigt, vilket gör det lättare att kamma igenom och mindre benäget att trassla.

Det bästa balsamet för män

När du väljer det bästa balsamet för män är det viktigt att tänka på: hårtyp, specifika hårproblem och ingredienser. I vårt sortiment hittar du de bästa balsamen för män. De är utformade för att stärka, återfukta och vårda mäns hår, så att ditt hår ser ut och känns som bäst.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.