fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Bronzer

Letar du efter en vacker bronzer? Handla sedan på Salontotal.se. Den ger dig precis den där lilla extra färgen/värmen och skapar en strålande look! Komplettera din sminkrutin och välj en subtil solkysst look med en av våra fina bronzers!

Sortering

Per sida
Huidtype
Ingredienser
Kategori
Pris
Varumärke

Bronzing pulver

Den bästa bronzern hittar du på Salontotal.se och vi vill ge dig lite extra information. En bronzer är alltid några nyanser mörkare än din foundation och/eller ditt puder. Var uppmärksam; inte för mörkt! Den ger dig looken av att komma tillbaka från din solsemester och skapar en vacker solkysst look. Var du ska använda den:

  • Vid hårlinjen
  • Näsryggen
  • Vid dina kindben
  • Vid käklinjen

Hur man använder den.

En bronzer appliceras i form av siffran 3 på ansiktets konturer.

  • Steg 1: Applicera den först vid tinningen.
  • Steg 2: Gå sedan vidare till kinden.
  • Steg 3: Ta sedan tag i din käklinje med den.
  • Tips: Blanda sedan ut det ordentligt.

Den bästa bronzern

Innan du köper en bronzer är det bra att veta om din hudton är kall eller varm. Om du till exempel har en kall hudton, välj en rosa/beige underton. Om du har en varm hudton, välj en orangebrun underton. Det är praktiskt att prova dem först om du är osäker på vilken som passar din hud bäst.

Vad är skillnaden mellan bronzer och rouge?

Bronzers ger huden en varm look och ger ansiktet en solkysst look. En rouge appliceras diagonalt på dina ben och ger en fräsch look. Så med en rouge skapar du en ännu bättre rouge på dina kinder. När det gäller både bronzer och rouge måste du titta noga på vilka färger som passar din hudtyp.

En naturlig nyans med en vacker glöd

Det finns inget mer irriterande under vintermånaderna när din solbrända hud blir allt blekare. Det är lätt att lösa genom att använda en fin bronzer som passar din hudtyp. Den ger huden lite mer färg och ger ofta en vacker lyster. Är det inte detta som alla vill ha? En fin bronzer är din nya bästa vän!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.