fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Highlighter

En highlighter är en glänsande sminkprodukt som du kan lägga till i din kvällssmink eller till och med i din dagssmink. Ge ansiktet en fin glöd genom att applicera en highlighter. Framhäv de områden som behöver lite extra uppmärksamhet, till exempel ögonvrån eller kindbenen. Komplettera din look med de bästa highlighters. Handla din favoritsmink på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Huidtype
Typ av gåva
Kategori
Pris
Varumärke

Den bästa highlightern

Den bästa highlightern är olika för alla. Satsar du på en enda färg eller föredrar du en palett full av olika färger som du kan kombinera väl? Valet är stort eftersom det finns flera olika sorter. Välj den makeup highlighter som passar dig bäst. Visste du att du också kan använda den här produkten som ögonskugga? Den ger en vacker glöd, så du kan också använda den som en skimrande ögonskugga.

Typer av highlighters

Highlighters finns i flytande form, pulverform och krämform. Så vilken variant är bäst för din hud? Vi hjälper dig gärna. Du kan enkelt applicera den med fingret, borsten, beautyblenderen eller med applikatorn som är fäst vid produkten. Låt produkten smälta ihop med resten av din makeup och njut av en vacker glöd.

  • Flytande: Den flytande varianten är lämplig för dig med torr eller normal hud.
  • Kräm: krämvarianten är lämplig för dig med torr till normal hud. Ett exempel är Zao Shine-up Stick. Detta är ett highlighter-stick och därför väldigt lätt att använda.
  • Puder: Pudervarianten är mycket lämplig för dig med fet hud. Använder du en flytande variant eller en gräddvariant för detta? Då kommer huden att glänsa ännu mer och se oljigare ut. Letar du efter en fin produkt i pulverform? Då är Zao Bamboe Shine-up powder det du behöver.

Hur applicerar du en highlighter?

Du kan applicera en highlighter på flera ställen för att framhäva dina ansiktsformer. Du kan till exempel använda den på:

  • kindben; låt dina kindben tala för sig själva genom att applicera en fin glow.
  • Du kan applicera den pånässpetsen, men även på näsryggen. Din näsa kommer att verka optiskt smalare.
  • Ögonbryn; applicera den precis under ögonbrynen, på den hårda delen.
  • Ögonhörnen; låt dina ögon tala för sig själva genom att applicera produkten i ögonvrån. Dina ögon kommer att verka optiskt större.
  • överläppen; applicera på gropen ovanför överläppen.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.