fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Ögonskugga

Ge dina ögon den uppmärksamhet de förtjänar. Att applicera ögonskugga får ögonen att lysa och gör din look komplett. Använder du redan ögonskugga för din dag- eller kvällssminkning? Handla de vackraste sminkprodukterna på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Den bästa ögonskuggan

Satsar du på en färg eller föredrar du att blanda flera ögonskuggor tillsammans? Väljer du naturliga färger eller är det okej att sticka ut? Den bästa ögonskuggan är därför mycket personlig. Du kan applicera den subtilt, men du kan också göra det hela med ett fint smokey eye, till exempel. En vacker ögonmakeup får dina ögon att glänsa och fulländar din look. Skapa de vackraste ögonlooks med rätt produkter. Vill du applicera produkten vackert och få färgerna att smälta ut väl? Då är det viktigt att ha bra sminkborstar. Gillar du starka ögonskuggsfärger? Då är SUVAs sminkade ögonskuggspaletter precis vad du behöver! Paletterna är väldigt färgglada och innehåller bra pigment.

Håller inte din ögonmakeup på bra? Försök sedan med en primer. Du tillämpar detta som ett första steg. Det gör att ögonskuggan sitter fint hela dagen.

Applicera ögonskugga

Det finns flera olika sätt att sminka ögonen på. Vill du använda en färg eller kombinera flera färger? Du applicerar den enkelt med rätt sminkborstar. Välj de bästa färgerna från din ögonskuggspalett som du vill använda.

  • Steg 1: Applicera en primer på ögonlocket.
  • Steg 2: Använd en ljus basfärg på det rörliga ögonlocket till strax under ögonbrynen.
  • Steg 3: Applicera den mörka färgen från yttre ögonvrån till ungefär mitten av ögat.
  • Steg 4: Låt inte färgen löpa för mycket över arkadbågen.
  • Steg 5: Blanda ihop färgerna för att få en fin, naturlig övergång.
  • Steg 6: Använd en ögonpenna och/eller mascara efter önskemål.
  • Tips: Experimentera med att applicera ögonskugga då och då. Välj en mörkare färg en gång, applicera lite mer produkt eller ställ in den lite högre. På så sätt kan du ta reda på vad du gillar och vad som passar dig bäst. Gillar du det inte? Ta bort sminket enkelt med en ögonmakeupborttagare.
  • Tips: Använd ögonmakeup som första steg i din sminkrutin. Små misstag kan fortfarande lätt åtgärdas med concealer eller foundation.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.