fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Sminkborstar och skönhetsblandare

Bra sminkborstar och skönhetsblandare är oumbärliga när du applicerar smink. Arbetar du med din makeup varje dag, men vet inte vilket appliceringsverktyg du ska använda? Vi har alla slags praktiska appliceringsverktyg i vårt sortiment som gör det lättare att applicera din makeup.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Sminkborstar

Det finns många olika typer och storlekar av sminkborstar, men vilka är de bästa sminkborstarna? Det finns borstar med djurhår, men också med syntetiska borst. Fler och fler märken släpper borstar med syntetiska borst, till exempel Beautyblender och Zao. Borstarna känns mjuka, de är bekväma att hålla i och du kan applicera dina produkter vackert med dem.

Det finns olika borstar för att applicera ögonskugga, läppstift, brynpuder, rouge, kompaktpuder och foundation. Varje borste säkerställer att produkten kan appliceras vackert och enkelt. ZAO Bamboe Penseel är lämplig för kompaktpuder och The Player 3-Way Brow Brush är idealisk för att sminka ögonbrynen tack vare den praktiska borsten och borsten på baksidan. Zao Bamboe Penseel Blush gör det enkelt att applicera rouge på dina kindbenens kurvor. På så sätt har du en egen borste för varje produkt, så att du inte behöver rengöra dem emellanåt för att ta bort färg och till exempel glitter för att undvika att sprida det över hela ansiktet.

Det är också mycket viktigt att rengöra dina bra sminkborstar. Smuts, talg och bakterier samlas mellan borstarna och det är detta som du använder varje dag på din hud och i dina favoritprodukter. Rengör du redan dina borstar regelbundet?

Beautyblenders

Vad exakt är en beauty blender? En beauty blender är en sminksvamp i äggform. Den finns i många olika färger, former och storlekar. Du kan enkelt applicera din foundation och concealer på huden med den. Genom att fukta svampen expanderar den något, känns mjukare och suger inte in produkten i svampen. Du applicerar din produkt på huden enkelt, snabbt och jämnt genom att göra dabbande rörelser. Den smala toppen av svampen kan användas för att applicera produkten runt näsan och under eller nära ögonen. Vill du köpa en beauty blender i ett fint set eller separat? Vi har allt.

Det är mycket viktigt att rengöra din beauty blender. Skölj den väl med vatten varje dag och använd regelbundet Liquid Blendercleanser för att rengöra svampen på ett skonsamt men bra sätt.

Hur man använder en beauty blender

  • Steg 1: Blöt Beauty Blenderen genom att hålla den under kranen.
  • Steg 2: Pressa sedan ut vattnet ordentligt så att det bara känns fuktigt.
  • Steg 3: Ta den önskade makeupen och doppa beautyblendern i den.
  • Steg 4: Applicera produkten i ansiktet. Istället för att gnugga svampen, stryk den försiktigt på ansiktet.
  • Steg 5: rengör svampen väl efter användning!
  • Steg 6: Låt svampen torka väl i luften.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.