fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

African Pride Leave-In Balsam

Låt dina lockar skina med African Prides fina leave-in balsam. Dessa produkter är särskilt utformade för frissigt och lockigt hår och skapar vackert vårdade lockar. De hjälper ditt hår att hålla sig friskt och vackert.

Sortering

Per sida
Hairtype
Ingredienser
Pris

African Pride Shea Miracle Leave-In Balsam

Detta vårdande leave-in-balsam är fyllt med naturliga ingredienser som sheasmör och kokosolja. Dessa ingredienser vårdar håret och ger även skydd. Eftersom produkten inte behöver sköljas ur kan ingredienserna tränga in ordentligt i håret. Detta närande smör sätter stopp för torrt och frissigt hår.

Några fördelar med African Pride Shea Miracle Leave-In Conditioner:

  • Ger djup återfuktning och näring till håret
  • Gör lockarna mjuka och hanterbara
  • Hjälper till att reda ut håret

För bästa resultat, applicera African Pride Shea Miracle Leave -In i vått eller handdukstorkat hår. Fördela produkten jämnt i hela håret och kamma igenom om det behövs för att fördela den väl. Låt verka en stund och styla sedan dina lockar som vanligt.

African Pride Shea Fukt Bouncy Lockar Pudding

Förutom det fina leave-in-balsamet har African Pride också en perfekt stylingkräm för lockigt hår: African Pride Shea Moisture Bouncy Curls Pudding. Denna kräm är berikad med sheasmör och kokosolja och ger dina lockar definition och spänst.

African Pride Shea Moisture Bouncy Curls Pudding erbjuder följande fördelar:

  • Definierar och framhäver dina lockar
  • Mjukar upp och tämjer frissighet
  • Ger näring och mjukgör lockarna

Använd denna produkt i fuktigt hår. Ta en liten mängd i händerna och fördela jämnt i hela håret. Knåda försiktigt dina lockar för att bibehålla formen, låt sedan lufttorka eller använd en fön med diffusor för extra volym.

Behandla dina lockar med African Pride

Med African Pride Leave-In Conditioner och African Pride Shea Moisture Bouncy Curls Pudding kan du skapa vackert återfuktade lockar. Prova dessa produkter själv och upplev vilken skillnad de kan göra för ditt hår. Du kommer att bli förvånad över de vackra, hälsosamma lockar du får!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.