fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Alcina schampo

Alcina sch ampo rengör och vårdar ditt hår på bästa möjliga sätt. Varumärket har många års erfarenhet av att utveckla högkvalitativa produkter, och därför är deras schampon också av hög kvalitet.

Sortering

Per sida
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Upptäck kraften i Alcina schampo

Alcinas schampon rengör och vårdar ditt hår på bästa möjliga sätt. Vilket schampo som passar bäst för ditt hår beror på hur produkten fungerar. Läs därför beskrivningen noggrant innan du köper ett schampo.

Populära schampon är:

Alcina volymschampo

Alcina volymschampo ger fint och livlöst hår en boost. Produkten innehåller strukturella och återfuktande faktorer som stärker håret. Vårdmodulen (som innehåller havreprotein och volymaktiverande polymerer) ger fint hår mer volym, glans och spänst utan att tynga ner det.

Alcina färg & blond schampo

Alcina Colour & Blonde Colour Conditioning Shampoo är perfekt för färgat, uppljusat eller permanentat hår. Schampot hjälper till att bibehålla färgen på ditt hår längre och skyddar mot blekning, dessutom vårdar denna produkt håret. Efter användning av detta schampo är ditt hår lätt att kamma igenom och har en vacker glans.

Alcina schampo med hyaluron

Med Alcina hyaluron schampo är torrt hår en sak av det förflutna! Den högkvalitativa formulan innehåller hyaluronsyra och kaktuspäronextrakt , vilket säkerställer att fuktreserverna i ditt hår fylls på. Fin touch: Anti-värmefaktorn i schampot förhindrar värmeskador upp till 230°C.

Alcina reparerande schampo

Gör torrt eller tråkigt hår smidigt igen med Repair Shampoo från Alcina. Provitamin B5 i schampot ger tillräckligt med fukt och har en extra återuppbyggande effekt. Schampot gör håret lättkammat och vackert glansigt.

Alcina sensitiv schampo

Har du känslig hårbotten och/eller känsligt hår? Då är Alcina Sensitiv det perfekta schampot för dig! Det mjukt rengörande sch ampot innehåller bland annat aloe vera (ger fukt) samt bisabolol och allantoin (har en lugnande effekt). Formulan i schampot kan förstyva hårbottens motståndskraft, förutom att skydda mot mild irritabilitet. Gå för en lugnad hårbotten och avslappnat hår med detta schampo!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.