fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

BluMaan

BluMaan hjälper dig att hitta din personliga stil genom kraften i hårstyling. Dessutom anser BluMaan att det är viktigt att ditt hår är i gott skick. Varumärket anser att du bara kan styla ditt hår ordentligt när det är friskt. Därför är deras produkter utvecklade med ingredienser som ger näring åt ditt hår. De ser till att utveckla produkter som uppfyller specifika önskemål och behov hos kunder med olika hårtyper. Det är kvalitetsprodukter som verkligen fungerar. Så kolla in Salontotal.se s sortiment nu och ta reda på vilken BluMaan-produkt som kommer att ge dig en fantastisk frisyr! Läs mer >>

För närvarande har inga produkter hittats.


Produkter från BluMaan

Vi har BluMaan-produkter för alla hårtyper och personliga preferenser. Vi har till exempel en utsökt olja som innehåller ingredienser som hjälper till att göra torrt, ostyrigt och grovt hår fint och mjukt och mer lätthanterligt. Det motverkar också frissighet och hindrar ditt hår från att flyga från ett ställe till ett annat. Eller gillar du en fin pomade som ser till att frisyren håller sig i form hela dagen? Denna långvariga medium hold tynger inte ner ditt hår och ger det en matt till minimal glans. Vad mer kan man önska sig? Upptäck din favorit nu!

Köp produkter från BluMaan på Salontotal.se

Är du lika entusiastisk över BluMaan-produkterna som vi är på Salontotal.se? Köp din favoritprodukt från detta kvalitetsmärke nu och börja njuta av vackert hår snart. Det är mycket enkelt att beställa från oss: lägg dina produkter i varukorgen och betala med den betalningsmetod du föredrar. Om du beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Med våra produkter kan du verkligen skämma bort dig själv utan att behöva spendera för mycket. Om du gör din beställning före kl. 22.00 söndag-fredag gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Har du några frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.