fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Cantu schampo

Cantu Shampoo är en produkt som erbjuder en perfekt kombination av rengöring och vård. Detta schampo är speciellt utformat för personer med lockigt och frissigt hår. Cantu schampo rengör inte bara håret utan håller det också återfuktat och mjukt. Det är därför det perfekta schampot för personer som letar efter en produkt som inte bara rengör utan även vårdar håret.

 

Sortering

Per sida
Cantu
Hairtype
Featured
Ingredienser
Pris

Cantu schampo med sheasmör

En av de mest slående egenskaperna hos Cantu Shampoo är den utsökta doften av sheasmör. Sheasmör är känt för sina fuktgivande egenskaper och är en viktig ingrediens i många hårvårdsprodukter. Detta läckra schampo är berikat med sheasmör och lämnar håret inte bara rent utan också mjukt och välmående. Dessutom ger doften av sheasmör en härligt uppfriskande känsla efter att ha tvättat håret.

Fördelar Cantu Shampoo

Förutom den underbara doften och de återfuktande egenskaperna hos sheasmör erbjuder Cantu Shampoo andra fördelar. Schampot är till exempel fritt från sulfater, parabener och mineraloljor och rengör håret på ett naturligt sätt. Detta gör också att detta schampo är lämpligt för personer med känslig hårbotten. Dessutom ger tillsatsen av kokosolja extra återfuktning och glans, medan vitaminer och proteiner stärker håret och skyddar det från skador. Sammantaget är Cantu Shampoo alltså en mycket komplett och effektiv hårvårdsprodukt som passar många hårtyper.

Cantu Shampoo CG-proof

Goda nyheter för fans av CG-proof hårvård: Cantu Shampoo är en CG-proof produkt! Det innebär att schampot är fritt från skadliga ingredienser som sulfater, parabener och silikoner. Detta gör att detta schampo passar inte bara för personer med lockigt hår, utan även för dem som vill ta hand om sitt hår på ett hälsosamt och naturligt sätt. Cantu Shampoo innehåller dessutom naturliga ingredienser som sheasmör och kokosolja som återfuktar håret och skyddar det från skador.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.