fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Cerruti 1881

Cerruti 1881 är en mycket omtyckt italiensk parfym. Cerruti 1881 är en underbar parfym för både ett speciellt tillfälle och för en vardaglig dag. Det italienska varumärkets sortiment innehåller både herr- och damparfymer. Cerruti 1881-dofterna finns i olika storlekar, från 50 ml till 200 ml. Bläddra igenom sortimentet på Salontotal.seoch njut av en utsökt parfym.

För närvarande har inga produkter hittats.


Funktioner Cerruti 1881

  • För män och kvinnor
  • Förförisk doft
  • Flera storlekar

Funktioner Cerruti 1881

  • För män och kvinnor
  • Förförisk doft
  • Flera storlekar

Typer av Cerruti 1881 parfym

Cerruti 1881 finns i flera varianter. En är Cerruti 1881 pour Homme: en av märkets första parfymer med klassiska dofter av lavendel och ylang-ylang. Parfymen är en maskulin och förförisk doft som är perfekt för en utekväll. Cerruti 1881 pour Femme är en mjuk doft. Den feminina blandningen av blommiga och fruktiga noter som jasmin, ros och persika är perfekt för vardagligt bruk och kommer att stärka ditt självförtroende.

Parfymstorlekar

Cerrutis parfym erbjuds i flera olika storlekar. Parfymen finns till exempel redan från 25 ml. Den erbjudna parfymen går upp till en storlek på 200 ml. Lyckligtvis finns det även mellanstorlekar tillgängliga som 50 ml och 100 ml. Det beror per parfym på i vilken storlek den erbjuds. Naturligtvis beror det också på hur flaskan ser ut.

Att bära parfym

Parfym kan ge lite extra till din personliga stil och ditt utseende. Vem som helst kan bära parfym. Det finns dock några sätt, genom vilka du tar fram det bästa av parfymen. Det är till exempel viktigt att bära parfymen på ren och återfuktad hud. Dessutom kommer doften fram bättre om du bär parfymen på varma delar av kroppen som handleder, hals och bakom öronen. Undvik att gnugga parfymen eftersom detta kan förändra doften. Dessutom kan för mycket parfym överdriva doften. Det räcker därför med några få sprayer.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.