fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Chanel läppstift

Chanel, synonymt med lyx och elegans, erbjuder läppstift som utstrålar glamour och sofistikering. Hos oss kan du välja det perfekta Chanel-läppstiftet som kommer att glädja alla sminkälskare. Oavsett om du letar efter en diskret nudefärgad nyans eller en slående röd , har Chanel allt.

Chanels läppstift är känt över hela världen för sin exceptionella kvalitet, lyxiga förpackning och breda urval av färger som kompletterar varje look
.

Sortering

Per sida
Pris

Chanels läppstift: rik pigmentering

Chanels läppstift är kända för sin intensiva färgåtergivning. Även med en enda applicering ger de full täckning och lämnar en rik och livfull färg på lä pparna.Pigmenteringen gör att läppstiftetsyns länge, så att du knappt behöver bättra på läpparnaunder dagen.

Chanels läppstift: olika finishar

Från glansigt till helt matt, Chanels läppstift erbjuder en mängd olika finishar för att passa varje älskares preferenser. Var och en av dessa finishar är utformade för att skapa en specifik look. Till exempel ger matt finish en intensiv och långvarig färgeffekt utan skimmer, vilket är perfekt för en kraftfull och sofistikerad look. Satin och gloss reflekterar ljuset och ger en fylligare och mer markerad läpp. Perfekt för både vardags- och kvällslooken.

Chanels läppstift: återfuktande formulas

Trots sin långvariga formula och rika pigmentering är Chanels läppstift berikade med återfuktande ingredienser som jojobaolja, sheasmör och ibland även extrakt från blomman camellia
. Dessa ingredienser hjälper till att hålla läpparna återfuktade och ger en behaglig känsla hela dagen.

Chanels läppstift: lyxig förpackning

Förpackningen till Chanels läppstift är lika ikonisk som själva formulan. Varje läppstift är inrymt i ett elegant, tidlöst fodral som utstrålar varumärkets essens. Att öppna ett Chanel-läppstift känns som ett ögonblick av lyx: oavsett om det tas ur en handväska eller ligger som en prydnad på sminkbordet.

Chanels läppstift: ett brett urval av färger

Varumärket erbjuder många olika färger: från klassiska röda och subtila nudes till djärva bär och slående rosa. Denna mångfald innebär att det finns en perfekt färg tillgänglig för varje hudton, personlighet och tillfälle. Chanel fortsätter också att introducera nya och trendsättande nyanser inspirerade av varumärkets modekollektioner.

Chanels läppstift: UV-skydd och andra fördelar

Vissa läppstift från detta märke innehåller ingredienser som skyddar mot UV-strålar, antioxidanter som skyddar läpparna från fria radikaler och andra hudvårdsfördelar som går utöver färg.

Chanel läppstift: Användning och applicering

Ett läppstift från detta märke är utformat för att vara lätt att använda, med formulor som glider smidigt över läpparna för jämn applicering. För en mer definierad look rekommenderar många makeupartister att du använder en läpppenna innan du applicerar läppstiftet.

Chanels läppstift på Salontotal.se

Ett läppstift från Chanel är en perfekt kombination av stil, komfort och hållbarhet. Detta gör det till ett måste i alla sminkälskares sminksamling. Det är känt för sin
exceptionella kvalitet och rika pigmentering. Med en mängd olika finishar, från matt till glansigt och satin, erbjuder varumärket något för alla. Med kompromisslös kvalitet och oöverträffad elegans representerar de kärnan i varumärket: tidlös lyx och skönhet.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.