fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Clynol

Letar du efter en stylingspray som ger ditt hår mer textur och samtidigt skyddar det mot värme? Då är Clynols stylingsprayer vad du letar efter! Det som gör denna stylingspray riktigt speciell är den långvariga stadga den ger. Din frisyr kommer att hålla sig i perfekt form hela dagen, utan att kännas tung eller klibbig.

För närvarande har inga produkter hittats.


Clynol

Letar du efter Clynol stylingspray? Då har du kommit till rätt ställe. Clynol hårsprayer är kända för styrkan i sin produkt och är stylingsprayer av högsta kvalitet. Många hårsprayer är svåra att borsta ur håret i slutet av dagen. Du kommer definitivt inte att ha detta problem med Clynol styling spray! Faktum är att dessa sprayer är mycket lätta att borsta ut. Du upplever en uppstramande effekt hela dagen och behöver aldrig oroa dig för ditt hår igen.

Clynol styling spray

Efter att ha använt Clynol Styling Spray Xtra Strong 250ml kommer du aldrig att vilja gå tillbaka. Du kan handla alla varianter av Clynol Styling Spray Xtra Strong 250ml på Salontopper. Letar du till exempel efter ett större lager av Clynol Styling Spray? Välj då Clynol Styling Spray Xtra Strong 1000ml. På så sätt kan du njuta av denna fina Clynol Finishing Spray så länge som möjligt!

Hur du använder Clynol stylingspray

Steg 1: Se till att ditt hår är rent och handdukstorkat innan du använder Clynol stylingspray.

Steg 2: Skaka Clynol stylingspray väl före användning för att blanda ingredienserna väl.

Steg 3: Håll sprayflaskan ca 20-30 centimeter från ditt hår och fördela den jämnt på dina lockar.

Steg 4: Nu när du har applicerat stylingsprayen kan du börja skapa din önskade look.

Tips: Använd stylingverktyg för att styla ditt hår. Clynols stylingspray skyddar ditt hår mot värme, så du behöver inte oroa dig för skador från värmestyling.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.