fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Eleven Hair Miracle Treatment

Om du letar efter en produkt som kan förvandla ditt hår och göra det friskare kan Eleven Hair Miracle Treatment vara något för dig. Denna produkt lovar att reparera, skydda och stärka ditt hår. Och det är något som varje lock förtjänar! Upptäck själv de fantastiska fördelarna med Eleven Australia Miracle Hair Treatment nu!

 

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Så här fungerar Eleven Australia Miracle Hair Treatment

Eleven Hair Miracle Treatment är en hårbehandling som ger näring och reparerar ditt hår inifrån och ut. Behandlingen innehåller en blandning av naturliga ingredienser som hjälper till att reparera och stärka skadat hår. Den är lämplig för alla hårtyper och är särskilt effektiv för torrt, skadat och livlöst hår. Och en annan läcker bonus: Eleven Australia Miracle luktar riktigt gott som kokosnöt!

Eleven Australia Miracle Treatment fördelar

Det finns många fördelar med att använda Eleven Hair Miracle Treatment, bland annat:

  • Återfuktning: En av de viktigaste fördelarna med Eleven Australia Miracle Treatment är att den hjälper till att återfukta och ge näring åt ditt hår. Den innehåller eteriska oljor som tränger djupt in i hårstrået och återfuktar håret inifrån.
  • Återställer: Skadat hår kan se matt och livlöst ut, men med Miracle Hair Eleven Australia kan det återställas. Behandlingen innehåller ingredienser som hjälper till att reparera och stärka skadat hår så att det ser friskt och glänsande ut.
  • Stärkande: Behandlingen hjälper inte bara till att reparera skadat hår, utan också till att stärka det. Den innehåller proteiner som hjälper till att stärka håret och skydda det från ytterligare skador.
  • Släthet: Om du lider av frissigt hår kan Eleven Miracle Hair Treatment hjälpa dig att återställa mjukhet och glans i ditt hår. Behandlingen innehåller ingredienser som hjälper till att tämja frissigt hår och göra det smidigt.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.