fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Fanola Silver Shampoo

En av Fanolas mest populära produktserier är No Yellow-serien. Dessa produkter är speciellt framtagna för att neutralisera oönskade gula toner i blont, blekt eller grått hår. No Yellow-schampot och maskerna är mycket populära bland både professionella användare och konsumenter. Fanola silverschampo är berömt för sin förmåga att få håret att se coolt och ljust ut. Det gör det perfekt för personer med blekt hår, slingor eller naturligt grått hår som vill ha en fräsch och livfull hårfärg.

Sortering

Per sida
Fanola
Pris

Hur man använder Fanola Silver Shampoo

  • Steg 1: Applicera en generös mängd schampo i vått hår.
  • Steg 2: Massera in schampot väl tills det skummar.
  • Steg 3: Låt schampot verka i 3-5 minuter
  • Steg 4: Skölj schampot väl.
  • Steg 5: Upprepa vid behov, detta kan också göras med ett vanligt schampo.
  • Tips: Använd Fanola No-Yellow Mask för mer effekt.

Fanola

Fanola är ett ledande varumärke känt för sina innovativa hårvårdsprodukter. Med en passion för att skapa högkvalitativa och effektiva formler har Fanola byggt upp ett rykte som ett pålitligt namn inom skönhetsindustrin. Det ursprungligen italienska företaget har som mål att utveckla och leverera professionella frisörprodukter av hög kvalitet. Varumärket har ett omfattande sortiment av schampon, balsam, hårmasker, hårfärger och stylingprodukter som tillgodoser behoven hos olika hårtyper och hårproblem. Oavsett om du har fint och livlöst hår som behöver extra volym, skadat hår som kräver intensiv reparation eller lockigt hår som behöver fukt och definition, har Fanola en lösning

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.