fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Fudge Conditioner

Letar du efter ett högkvalitativt balsam för att vårda och skämma bort ditt hår? Då är Fudge Conditioner precis vad du behöver! Salontotal.se Oavsett om du letar efter extra återfuktning, glans eller hjälp att tämja frissigt hår erbjuder Fudge Conditioner lösningen. har satt ihop ett brett sortiment för dig, så att du kan välja exakt det som passar ditt hårs behov!


Fördelar Fudge Conditioner

Fudge Conditioner har många fördelar för ditt hår. Den är utformad för att återfukta, släta ut och ge näring till dina lockar, så att de blir silkeslena och glänsande. Detta balsam hjälper också till att minska trassel och tämja frissigt hår, vilket ger dig enkel kontroll över din frisyr. Dessutom kan regelbunden användning av Fudge Conditioner stärka ditt hår och skydda det från skador orsakade av värme och stylingverktyg.

Fudge Clean Blonde Conditioner

Lider du av envisa gula toner i ditt blonda hår och vill bli av med dem snabbt? Fudge Clean Blonde Conditioner Då är ett absolut måste! Det här balsamet är speciellt framtaget för att hålla blonda lockar ljusa och fräscha. Det innehåller den unika formeln med violetta pigment som hjälper till att neutralisera gula toner och återställa livfullhet och utstrålning i ditt hår.

Ingredienser Fudge Conditioner

Fudge Conditioner innehåller en noggrant formulerad formel med ingredienser av hög kvalitet som är kända för sina vårdande och stärkande egenskaper. Några av de vanligaste ingredienserna är keratin, arganolja, vitaminer och naturliga extrakt. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att ge näring, stärka och skydda ditt hår från dagliga skador. Dessutom är Fudge Conditioner fritt från skadliga sulfater och parabener, vilket gör att det passar för olika hårtyper, inklusive färgat hår.

Användning av Fudge Conditioner

Att använda Fudge Conditioner är enkelt och effektivt. Följ dessa steg för bästa resultat:

  • Steg 1: Tvätta håret noggrant med ett milt schampo och skölj väl.
  • Steg 2: Massera försiktigt in i håret och låt balsamet tränga in i 2-3 minuter.
  • Steg 3: Skölj noggrant med varmt vatten. För optimalt resultat bör du använda balsam regelbundet som en del av din hårvårdsrutin.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.