fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Fudge Gel

Letar du efter en produkt som får ditt hår att se tjockare ut och ger det en rejäl dos volym? Då är Fudge Hair Gum precis vad du behöver! Denna innovativa Fudge-gel ger dig kontroll över ditt hår och låter dig gå ut genom dörren varje dag med perfekt stylat hår.

 

Sortering

Per sida
Fudge
Pris

Vad gör Fudge Hair Gum så unikt?

Fudge Hair Gum är mer än bara en hårgelé. Faktum är att denna gel gör att ditt hår ser tjockare ut och ger det en fantastisk volymboost. En finess: produkten löses upp i vatten, vilket gör den superenkel att skölja ur i duschen. Inget krångel med klibbiga rester i håret, utan en fräsch och ren känsla efter varje tvätt.

Använd Fudge Hair Gum för den perfekta looken

Du kan skapa den perfekta looken varje dag med den här gelen. Oavsett om du vill ha en snygg slickad baksida eller en rufsig look utanför sängen är allt möjligt med det här radergummit. Applicera bara en liten mängd i händerna, gnugga den mellan fingrarna och fördela den jämnt i håret. Styla sedan håret som du vill och njut av den fantastiska kontroll och extra volym som Fudge Hair Eraser ger dig.

Upplev det själv: Fudge Hair Gum

Är du redo att få ultimat kontroll över ditt hår och gå ut genom dörren med en perfekt look varje dag? Prova då Fudge Hair Gum. Denna unika gel ger ditt hår en fantastisk volymboost och får det att se tjockare ut. Och det bästa av allt? Den är superenkel att skölja ur i duschen. Så vad väntar du på? Upplev kraften i denna produkt själv och upptäck vilka fördelar denna produkt erbjuder!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.