fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

KMS-gelé

Vill du att din hårlook ska hålla sig i form hela dagen, utan flagor och produktrester? Då är en KMS stylinggel vad du behöver. Med dessa produkter kan du enkelt och snabbt skapa din önskade hårlook.

Sortering

Per sida
KMS
Pris

Varför välja KMS Hairplay Styling Gel?

KMS Hairplay Styling Gel är utformad för att hålla ditt hår i form hela dagen, utan att tynga ner det eller göra det klibbigt. Denna stylinggel ger en stark stadga som samtidigt är flexibel. Den ger också håret en naturlig glans och skyddar det mot fukt och värme. Oavsett om du vill ha en elegant look eller en avslappnad stil ger KMS-gelén dig den kontroll och flexibilitet du behöver. Upplev det själv och njut av perfekt hårstyling! Shoppa dina favorit stylingprodukter på Salontotal.se!

Så här använder du KMS Hairplay Styling Gel

  • Steg 1: Se till att håret är handdukstorkat.
  • Steg 2: Ta en liten mängd av produkten i handen.
  • Steg 3: Fördela den jämnt i håret.
  • Steg 4: Föna håret och skapa önskad hårlook.
  • Tips: Vill du skapa en våt look? Låt då håret lufttorka.

Om varumärket

KMS är ett varumärke känt för sina innovativa och kvalitativa hårvårdsprodukter. De utvecklar produkter som ger vackra resultat och är behagliga att använda. Förutom KMS gel har de också flera andra produkter, såsom en pasta, leave-in balsam, värmeskydd, schampo och mycket mer. Lär känna detta fina varumärke nu!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.