fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

KMS leave-in balsam

Letar du efter en återfuktande och vårdande produkt? Då är ett KMS leave in-balsam vad du behöver. Det ger näring och reparerar håret så att det ser friskt och glansigt ut. Välj det KMS leave in-balsam som passar ditt hår bäst!


Hur det fungerar

Ett KMS leave-in balsam återfuktar, vårdar och reder ut håret. Det finns olika typer av produkter som du kan anpassa efter din hårtyp. Välj därför den produkt som passar ditt hår bäst! Du kommer att få vackert, mjukt, glänsande och friskt hår. Men hur fungerar ett KMS leave in-balsam?

  • Steg 1: Se till att ditt hår är rent och handdukstorkat.
  • Steg 2: Spraya produkten jämnt över håret eller applicera önskad mängd i handen och fördela den genom håret.
  • Steg 3: Låt produkten suga in.
  • Steg 4: Skölj inte ur den!

Bästsäljare

Vi listar 3 av våra bästsäljare av KMS leave in balsam för dig:

KMS Moist Repair leave in balsam

Perfekt för torrt och skadat hår. Denna produkt återbalanserar fuktnivåerna och hjälper till att reparera håret. Efter att ha använt detta balsam kommer du att märka att ditt hår känns mjukare och mer lätthanterligt. Det är ett utmärkt val om du vill återfukta, ge näring och reda ut ditt hår utan att tynga ner det.

KMS Add Volume leave in balsam

Vill du ge ditt hår mer volym? Då är Add Volume den perfekta lösningen. Detta leave in-balsam ger håret volym från rötterna och skapar en fylligare frisyr. Det är en lätt produkt som inte tynger ner håret utan ger det volym och liv hela dagen.

KMS Tame Frizz leave-in balsam

Lider du av krusigt eller frissigt hår? Då är Tame Frizz vad du behöver. Det förbättrar hårets kammarbarhet och minskar frissighet under föning. Det hjälper också till att definiera lockar och ge dem en vacker glans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.