fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

NAK schampo

Vill du tvätta ditt hår med ett schampo utan sulfater och parabener? Tvätta då ditt hår med schampo från NAK! Schampona är av hög kvalitet och innehåller veganska ingredienser. Satsa på friskt och rent hår med schampon från NAK.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Ingredienser
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

NAK Hair: australiensisk kvalitet och naturliga ingredienser

NAK Hair har skapat vacker hårvård för alla sedan 2003. Produkterna har salongskvalitet och innehåller naturliga veganska ingredienser, lyxiga botaniska produkter och rena eteriska oljor. Ingredienserna är noggrant utvalda och varje ingrediens är godkänd för säker användning. Produkterna respekterar både hud och hår, är cruelty-free och innehåller inga sulfater eller parabener.

NAK Hair Shampoo: för alla hårtyper och hårfärger.

NAK har olika typer av schampon i sitt sortiment. Så oavsett vilken hårtyp eller hårfärg du har; NAK har rätt schampo för dig!

NAK Hydrate Schampo

Är ditt hår uttorkat och skulle behöva lite kärlek? Välj då NAK Hydrate Shampoo. Detta schampo reparerar och vårdar ditt hår utan att tynga ner det. Efter användning kommer du att märka att ditt hår är vackert glänsande och fritt från frissighet.

NAK Blonde Shampoo

NAK Blonde Shampoo är ett silverschampo som är speciellt utvecklat för blont färgat hår med highlights. De violetta pigmenten i schampot förhindrar att håret blir gult. Proteinet i schampot ger näring åt håret och gör det starkare och mjukare.

NAK Volume Shampoo

Det fina lätta NAK Volume Shampoo rengör försiktigt håret och förbereder det för att skapa oöverträffad volym. Efter användning kommer du att märka att håret har mer volym och textur.

Välj friska och strålande lockar med schampon från NAK. Ta reda på vilket schampo som passar bäst för din hårtyp och hårfärg och njut av fördelarna med naturliga, veganska ingredienser och en grymtfri produkt. Skäm bort ditt hår med den kvalitet det förtjänar!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.