fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

NAK schampo

Med NAK Shampoo får du en välkänd produkt för din hårvård. Själva varumärket grundades i Australien och har funnits i branschen under lång tid. Som ett resultat av detta ger dess produkter, inklusive NAK Shampoo, fantastisk vård. En stor fördel med varumärket är att det erbjuder många produkter. NAK Shampoo är därför lämpligt för olika hårtyper. Upptäck NAK-produkter hos oss och njut av ditt fräscha hår.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Användning av NAK schampo

NAK Shampoo är lätt att använda. Du applicerar en liten mängd av produkten i vått hår. Massera in den försiktigt i hårbotten och skölj sedan med varmt vatten. För bästa resultat använder du ett matchande balsam från NAK efter schampot. Dessutom kan du komplettera din hårrutin med en hårmask eller en leave-in.

Andra produkter från NAK

NAK erbjuder flera olika produkter. I hårvårdsserien har de till exempel schampo, balsam och hårmasker. Schamponerna och balsamerna finns i flera olika varianter. Var och en uppfyller ett olika behov. Ultimate Cleanse Shampoo är till exempel ett intensivt rengörande schampo. Medan Scalp to Hair Energise Shampoo stärker tunt hår för att göra det starkare och tjockare. Varje olika schampo kommer också med ett matchande balsam.

Produkter från NAK

På Salontopper har vi också flera set i vårt sortiment. Dessa set innehåller flera produkter, bland annat schampo och ett balsam. Med NAK Structure Complex Setkan du till exempel börja med en ny hårrutin direkt.

Veganska produkter

En av de största fördelarna med NAK:s produkter är att de alla är veganska, inklusive NAK Shampoo. Ett veganskt schampo är bra eftersom det inte innehåller några animaliska produkter eller biprodukter. Som ett resultat av detta bidrar NAK Shampoo inte till djurens lidande. Istället används naturliga och växtbaserade ingredienser. Dessa är skonsamma för din hårbotten och för ditt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.