fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Oway schampo

Oway Shampoo är ett av de mest populära schampona på marknaden. Det är ett naturligt schampo gjort av ekologiska ingredienser och innehåller inga skadliga kemikalier. Hos Salontopper kan du köpa detta schampo och dra nytta av expertrådgivning, utmärkt kundservice och snabb leverans. Salontopper förklarar gärna mer om Oway Shampoo för dig!

Sortering

Per sida
Pris

Shampoo Oway innehåller naturliga ingredienser

Oway Shampoo är tillverkat av ekologiska och naturliga ingredienser. Det innebär att schampot inte innehåller några skadliga kemikalier som kan skada ditt hår. Istället innehåller schampot ingredienser som rosmarin, lavendel och kamomill som är kända för sina fuktgivande och vårdande egenskaper. Dessa naturliga ingredienser håller ditt hår friskt och glänsande.

Oway Shampoo för alla hårtyper

En annan fördel med Oway Shampoo är att det passar alla hårtyper. Oavsett om du har torrt, oljigt eller skadat hår kan detta schampo hjälpa till att återställa ditt hår till hälsa och styrka. De naturliga ingredienserna i schampot ger näring och fukt åt ditt hår, vilket gör att det ser friskare ut och känns friskare.

Tips för användning av Shampoo Oway

Det är väldigt enkelt att använda Oway schampo. Blöt först håret och applicera sedan en liten mängd schampo i hårbotten. Massera försiktigt in schampot och låt det dra in i några minuter. Skölj sedan schampot ordentligt med varmt vatten. Du kan upprepa denna procedur om du tycker att ditt hår behöver ytterligare rengöring.

Miljövänligt Oway schampo

En annan stor fördel med detta schampo är att det är en hållbar och miljövänlig produkt. Schampot produceras med respekt för naturen och ingredienserna odlas på ett hållbart sätt. På så sätt bidrar du till en bättre miljö och en hållbar framtid.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.