fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Paul Mitchell Tea Tree Shampoo

Letar du efter ett nytt schampo som vårdar hårbotten och hår optimalt? Då kan Paul Mitchell Tea Tree Shampoo vara något för dig! Detta schampo är känt för sin unika formula som på djupet rengör och mjukgör din hårbotten. **ONBEKEND** förklarar gärna mer om denna produkt!

 

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Populärt val: Paul Mitchell Tea Tree

Paul Mitchell Tea Tree Shampoo är ett populärt val bland personer som söker ett schampo som rengör hårbotten ordentligt. Formulan i detta schampo innehåller tea tree-olja, en naturlig ingrediens som är känd för sina antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper. Som ett resultat av detta kan schampot lugna hårbotten och minska irritation.

Dessutom innehåller Paul Mitchell Tea Tree Shampoo även pepparmyntsolja som ger en kylande effekt på hårbotten. Detta kan vara särskilt skönt under varma sommardagar eller om du lider av kliande hårbotten. Dessutom har schampot en härlig doft som ger en avslappnande känsla när du tvättar håret.

Paul Mitchell Tea Tree Shampoo passar för alla hårtyper

En annan stor fördel med Paul Mitchell Tea Tree Shampoo är att det passar alla hårtyper. Oavsett om du har lockigt, rakt, torrt eller fett hår kan detta schampo fungera för dig. Med sin unika formula rengör schampot skonsamt ditt hår och din hårbotten och lämnar ditt hår friskare och glansigare.

Användningstips

Att använda Paul Mitchell Tea Tree Shampoo är väldigt enkelt. Blöt håret ordentligt och applicera en liten mängd schampo på dina händer. Massera sedan försiktigt in schampot i hårbotten och håret och låt det verka en stund. Skölj sedan schampot väl med ljummet vatten och upprepa vid behov.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.