fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Redken Color Extend Magnetics

Du vill att ditt nyfärgade hår ska vara vackert så länge som möjligt! Redken Color Extend Magnetics är precis vad du behöver för att se till att ditt färgade hår är väl omhändertaget och att färgen håller sig vacker länge. De vårdande ingredienserna gör det möjligt för håret att återhämta sig från den intensiva färgbehandlingen samtidigt som de skyddar det för en långvarig färgpåläggning!

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris

Redken för färgat hår

Color Extend Magnetics är Redkens serie för färgat hår. Denna serie innehåller flera hårprodukter från SMART Haircare-familjen som ger vackert och friskt färgat hår. Alla produkter i denna serie fokuserar på att återställa och skydda ditt hår samt att bevara din nya färg! Vi listar produkterna i det här sortimentet åt dig!

  • Schampo: Rengör ditt färgade hår med Color Extend Shampoo för en bra bas. Den rengör inte bara utan stärker och skyddar även ditt färgade hår.
  • Balsam : Redkens Color Extend Magnetics Conditioner för färgat hår gör håret mjukt och smidigt. Dessutom tar formeln väl hand om ditt hår. Den skyddar både hårets hälsa och färgen. Så att du kan njuta av ditt färgade hår till fullo.
  • Mask: Förnya ditt hårs glans med denna mycket närande Redken Color Extend Magnetics hårmask. Din färg kommer att se fantastisk ut igen tack vare riktig återfuktning och näring med RCT Protein Complex.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.