fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Redken Curl Stylers

Upptäck vårt nya spännande sortiment: Redken Curl Stylers, speciellt utformade för att återfukta, definiera och förbättra dina lockar. Oavsett om du har vågigt, lockigt eller frissigt hår är dessa produkter den perfekta följeslagaren för vackra, frissfria lockar.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Kategori
Pris

Upptäck de tre nya Curl Stylers

De tre nya Redken Curl Stylers är efterföljaren till den mycket älskade Redken Curvaceous-serien och kombineras perfekt med Redken Acidic Bonding Curls nya lockvård. Skapa vackra, hälsosamma lockar som strålar av naturlig skönhet med dessa innovativa hårprodukter.

Redken Hydrating Curl Cream är en riktig gamechanger. Denna silikonfria formula reducerar frissighet med upp till 81% och håller dina lockar återfuktade och definierade i upp till 72 timmar. Dessutom ger den värmeskydd, perfekt för att styla håret utan att skada det.

Fräscha upp dina lockar direkt med Redken Refreshing Curl Mist. Denna luftiga spray återfuktar dina lockar i upp till 7 dagar och minskar frissighet med upp till 76%. Med ingredienser som squalane och jojobaolja kommer dina lockar att återaktiveras och behålla sin naturliga rörelse.

För stark stadga och perfekt definierade lockar, prova Redken Sculpting Curl Gel. Denna gel reducerar frissighet, återfuktar på djupet med squalane och jojobaolja och ger dina lockar en naturlig känsla utan stelhet.

Upptäck Redken Curl Stylers på Salontotal.se och ge dina lockar den vård och styling de förtjänar. Låt dina lockar komma till liv med Redken!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.