fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Redken Styling

Redkens stylingprodukter är stora favoriter för många. Redken Styling har många produkter som hårspray, clay, paste, torrschampo med mera. Redken Stylings omfattande sortiment säkerställer att du kan styla ditt hår på rätt sätt. Under hösten 2022 har dessa paket uppdaterats men naturligtvis med de välbekanta formlerna! Vi förklarar produkterna och hur du använder dem mer i detalj längst ner på sidan!

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Redken Styling produkter

Redken Styling är en favorit hos många och populär bland Salontotal.se kunder. Det finns många olika stylingprodukter från Redken, och många har varit favoriter i flera år. Nu har själva stylingsortimentet fått en makeover under 2022. Din favorit Redken Styling-produkt har fått en ny look, men naturligtvis med den välbekanta formulan. Så du behöver inte sakna din pålitliga stylingprodukt! Stylingprodukterna delas in av Redken i fyra typer av produkter och sorteras efter produktens användningsområde. De fyra familjerna är Hairsprays, Volume, Texture och Heat Styling, nedan förklarar vi dessa kategorier mer detaljerat!

Hårsprayer

Redken Finishing Sprays ingår i hårsprayfamiljen. Precis som andra hårsprayer är dessa inriktade på att fixera din look för lång hållbarhet och kontroll över håret. De kan kännas igen på de mörka nyanserna och svarta höjdpunkterna. Ju högre siffra på hårsprayen desto starkare stadga har produkten.

Redken Hairsprays Family

Volym

Det finns olika sätt att få mer volym i håret och du kan få alla möjliga olika produkter för det. Hos Redken finns dessa volymprodukter nu i gröna förpackningar, så du vet redan direkt att det är volymprodukter. Vilken av dessa produkter som passar ditt hår bäst beror naturligtvis på vad du behöver. Nedan förklarar vi vilka produkter som finns och vad de gör för dig.

Redken Volume Family

Rotlyftare

Denna produkt är en flexibel spray som du kan applicera direkt på rötterna för att skapa extra volym i ditt hår. Som namnet antyder ger Root Lifter mer volym från roten så att ditt hår ser ut och känns fylligare. Root Lifter spray är ersättaren till Redken 10 Guts.

Rot-lockning

Denna finishspray ger håret volym från rötterna. Genom att applicera produkten i hår som har kammats bakåt ser du till att det får och bibehåller volym från rötterna. Root Tease är ersättaren till Redken Quick Tease 15 och har en matt finish.

Boost för volym

En spraygel som ger volym? Ja! Volume Boost ger varaktig volym och en mjuk känsla från rötterna. Volume Boos spraygel ersätter Redken 06 Rootful.

Rörlig textur

Vill du ha volym men också värmeskydd? Välj då Touchable Texture. Denna mousse ger håret långvarig glans, textur, volym och även värmeskydd. Touchable Texture mousse ersätter Redken 05 Touch Control.

Redken Volume producten

Textur

För kort hår kan du använda olika produkter som gel, pasta och puder. Men vilken produkt använder du för vilken stil och vilken produkt behöver du. De olika stylingprodukterna sammanfattas nu i Texture-familjen och kan kännas igen på förpackningarna i blått (eller med blå accenter).

Redken Texture Familiy

Spray vax

För en rufsig och matt look finns Redken Spray Wax. Denna produkt har en osynlig effekt samtidigt som den ger textur till håret. Den mjuka matta finishen ger håret en rufsig look samtidigt som den ger en lätt stadga. Spray Wax ersätter Redken Wax Blast 10.

Strandspray

Vill du ha den där nonchalanta beachy-looken som om du kom direkt från stranden? Då är Redkens Beach Spray något för dig. Sprayen innehåller texturerande ingredienser som ger håret fyllighet. Håret förblir i rörelse och får en rufsig vågig textur.

Böjligt inpackning

Pliable Paste är en stylingprodukt med en naturlig look och flexibel stadga. Den ger håret stadga för att hålla det i form, men du kan fortfarande styla om det hela dagen om du vill. **ONBEKEND** är ersättaren till Redken Rewind 06.

Texturpasta

Redken Stylings mest populära produkt är Texture Paste. Denna pasta har en medium stadga och du knådar in den i ditt hår, så att säga, för att styla ditt hår som du vill. Den ger textur, texturerar och ger långvarig stadga. Redken Texture Paste ersätter Redken Rough Paste 12.

Max Skulpterande Gel

För en stark stadga och ett glänsande slutresultat, använd Max Sculpting Gel. Denna gel har en långvarig stadga och formminne för att hålla din stil i form hela dagen. Redken Max Sculpting Gel ersätter Redken Hardwear 16.

Matt lera

Denna texturerande lera har en stark stadga som ger håret en långvarig form. Eftersom den är motståndskraftig mot fukt kan du hålla håret under kontroll och i form under alla omständigheter. Så du kan skapa din egen stil med denna lera. Redken Matte Clay är en ersättning för Redken Rough Clay 20.

Pudergrepp

För volymstyling och en matt finish är ett volympuder rätt produkt. Applicera Redken Powder Grip i torrt hår för att få volym från rötterna. Powder Grip ersätter Redken Powder Grip 03.

Redken Texture producten

Styling med värme

Att styla håret med ett värmeverktyg är naturligtvis väldigt trevligt och du får håret snyggt i form, men tyvärr är det inte utan fara. Lyckligtvis finns Redken Heat Styling Family med 3 produkter som hjälper till att skydda ditt hår mot värme. Du känner igen dessa värmeskydd på den rosa förpackningen. Thermal Spray är lämplig för användning med plattång eller locktång, och Quick och Big Blowout är för skydd och styling med hårtork!

Redken Heat Styling

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.