fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.2/5

Redken Styling

Redkens stylingprodukter är stora favoriter för många. Redken Styling har många produkter som hårspray, lera, pasta, torrschampo med mera. Redken Stylings omfattande sortiment ser till att du kan styla ditt hår på lämpligt sätt. Hösten 2022 har dessa förpackningar uppdaterats men naturligtvis med de välbekanta formlerna! Vi förklarar produkterna och hur du använder dem mer i detalj längst ner på sidan!

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Redken Styling-produkter

Redken Styling är en favorit hos många och populär hos Salontotal.se. Det finns många olika stylingprodukter från Redken och många har varit favoriter i många år. Nu har själva stylingsortimentet fått en makeover 2022. Din favorit Redken Styling-produkt finns nu i ett nytt utseende, men naturligtvis med den välbekanta formeln. Så du behöver inte sakna din pålitliga stylingprodukt! Stylingprodukterna är av Redken indelade i fyra typer av produkter och är sorterade efter användning av produkten. De fyra familjerna är Hairsprays, Volume, Texture och Heat Styling, nedan förklarar vi dessa kategorier mer i detalj!

Hairsprays

Redken Finishing Sprays faller under hårsprayfamiljen , som precis som andra hårsprayer syftar till att fixera din look för en långvarig stadga och kontroll över ditt hår. De kan kännas igen på de mörka nyanserna och de svarta höjdpunkterna. Ju högre nummer på hårsprayen desto starkare stadga har produkten.

Redken Hairsprays Family

Volym

Det finns olika sätt att få mer volym i håret och du kan få alla möjliga olika produkter för det. Hos Redken finns dessa volymprodukter numera i gröna förpackningar, så du vet redan direkt att det är volymprodukter. Vilken av dessa produkter som passar bäst för ditt hår beror naturligtvis på vad du behöver. Nedan förklarar vi vilka produkter det finns och vad de gör för dig.

Redken Volume Family

Root Lifter

Den här produkten är en flexibel spray som du kan applicera direkt vid rötterna för att skapa extra volym i ditt hår. Som namnet antyder ger Root Lifter mer volym från roten för att få ditt hår att se och kännas fylligare. Root Lifter spray är ersättaren för Redken 10 Guts.

Root Tease

Detta finishing spray ger håret volym från rötterna. Genom att applicera produkten på hår som har kammats bakåt ser du till att det får och behåller volym från rötterna. Root Tease är ersättaren för Redken Quick Tease 15 och har en matt finish.

Volymförstärkning

En spraygel som ger volym? Ja! Volume Boost ger varaktig volym och en mjuk känsla från rötterna. Volume Boos spraygel ersätter Redken 06 Rootful.

Rörlig textur

Letar du efter volym men också värmeskydd? Välj då Touchable Texture. Denna mousse ger håret långvarig glans, textur, volym och även värmeskydd. Touchable Texture mousse ersätter Redken 05 Touch Control.

Texture

För kort hår kan du använda olika produkter som gel, pasta och puder. Men vilken produkt använder du för vilken frisyr och vilken produkt behöver du. De olika stylingprodukterna sammanfattas nu i Texture-familjen och känns igen på förpackningen i blått (eller med blå accenter).

Redken Texture Familiy

Spray Wax

För en rufsig och matt look finns Redken Spray Wax. Denna produkt har en osynlig effekt samtidigt som den ger håret textur. Den mjuka matta finishen ger håret en rufsig look samtidigt som den ger det en lätt stadga. Spray Wax ersätter Redken Wax Blast 10.

Beach Spray

Vill du ha den där nonchalanta strandiga looken som om du kom direkt från stranden? Då är Redkens Beach Spray något för dig. Sprayen innehåller texturiserande ingredienser som ger håret fyllighet. Håret förblir i rörelse och får en rufsig vågig textur.

Smidig pasta

Pliable Paste är en stylingprodukt med en naturlig look och flexibel stadga. Den ger håret fasthet för att hålla det i form, men du kan ändå styla om det hela dagen om du vill. **ONBEKEND** är ersättaren för Redken Rewind 06.

Texture Paste

Redken Stylings mest populära produkt är Texture Paste. Denna pasta har en medelhög stadga och du knådar in den i håret, så att säga, för att styla håret som du vill. Den ger textur, texturiserar och ger långvarig stadga. Redken Texture Paste ersätter Redken Rough Paste 12.

Max Sculpting Gel

För en stark stadga och ett glänsande slutresultat använder du Max Sculpting Gel. Denna gel har en långvarig stadga och formminne för att hålla din frisyr i form hela dagen. Redken Max Sculpting Gel ersätter Redken Hardwear 16.

Matte Clay

Denna texturiserande lera har en stark stadga för att ge ditt hår en långvarig form. Eftersom den är motståndskraftig mot fukt kan du hålla ditt hår under kontroll och i form under alla omständigheter. Så du kan skapa din egen stil med denna lera. Redken Matte Clay är en ersättning för Redken Rough Clay 20.

Powder Grip

För volymstyling och en matt finish är ett volympuder rätt produkt. Applicera Redken Powder Grip i torrt hår för att skapa volym från rötterna. Powder Grip ersätter Redken Powder Grip 03.

Värmestyling

Att styla håret med ett värmeverktyg är förstås väldigt trevligt och du får håret fint i form, men tyvärr är detta inte helt utan fara. Som tur är finns Redken Heat Styling Family med 3 produkter som hjälper till att skydda håret från värme. Du kan känna igen dessa värmeskydd på den rosa förpackningen. Thermal Spray är lämplig för användning med plattång eller locktång, och Quick och Big Blowout är för skydd och styling med en fön!

Redken Heat Styling

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.