fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Refectocil ögonbrynsfärgningsmedel

Refectocil ögonbrynsfärg är ett välkänt varumärke för färgning av både ögonbryn och fransar. Färgen är perfekt för att ge ögonbryn och ögonfransar en mer intensiv färg, precis som du önskar. Refectocil Eyebrow Paint ger även håret en fylligare look. Refectocil Eyebrow Paint används på olika skönhetssalonger och är även idealisk för hemmabruk. Upptäck ögonbryns- och fransfärgning på Salontotal.se och njut av hårens vackra utseende.

 


Användning av Refectocil Eyebrow Paint

Innan du börjar använda Refectocil ögonbrynsfärg är det viktigt att välja rätt färg. Du kan basera ditt val på din egen hårfärg och den naturliga färgen på dina ögonbryn. Dessutom är det klokt att testa färgen för att se om den ger en allergisk reaktion. Du kan till exempel applicera en liten mängd på insidan av armbågen. Om du inte har någon irritation inom 24 timmar kan du använda färgen utan problem. Förbered färgen enligt vad som anges på förpackningen och rengör dina ögonbryn. Applicera sedan färgen och låt den sitta i 5 till 10 minuter. Ta bort färgen med en fuktig bomullspad inifrån och ut.

Hur Refectocil fungerar

Refectocil innehåller ett färgämne som reagerar med proteinerna i ögonbrynens och ögonfransarnas hår. Detta skapar en halvpermanent färg som håller i cirka 4 till 6 veckor. Färgen dricker sig djupt in i hårstrået och ger en mer intensiv färg till hårstråna. Resultatet är att ögonbrynen och ögonfransarna och ser fylligare, vackrare och färgade ut längre.

 

Fördelar med Refectocil Eyebrow Paint

Refectocil ger intensiv färg till ögonbryn och ögonfransar. Dessutom får du långvariga resultat med produkten: den sitter kvar i mellan 4-6 veckor. Dessutom är ögonbryns- och fransfärgen enkel och säker att använda. Den orsakar nämligen inte irritation i hemmet eller ögonen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.