fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Refectocil Styling för ögonbryn och ögonfransar

Skapa vackra ögonbryn och fransar med Refectocil Eyebrow & Eyelash Styling. De innovativa produkterna ger professionella resultat för att definiera och försköna dina ögon. Oavsett om du vill ha fylliga, färgade ögonbryn eller förföriskt böjda fransar har Refectocil lösningen för dig.

Sortering

Per sida
Pris

Refectocil

Refectocil är ett ledande varumärke känt för sina högkvalitativa produkter för styling av ögonbryn och ögonfransar. Med mer än 70 års erfarenhet inom skönhetsindustrin har Refectocil blivit ett pålitligt namn bland professionella och entusiaster runt om i världen. Refectocil garanterar professionell kvalitet och långvariga resultat. Formulorna är noggrant framtagna och ger intensiv färg, definition och lång hållbarhet.

Resultat

Uppnå fantastiska resultat med Refectocil Eyebrow & Eyelash Styling. Dina ögonbryn är perfekt definierade med intensiv färg som håller länge. Dina fransar får en vacker böj och en öppen look. Dina ögon får liv och blir riktiga blickfång.

Så här använder du Refectocil ögonfranslyft

  • Steg 1: Rengör och avfetta ögonbryn och ögonfransar med Refectocil Eye Make-up Remover.
  • Steg 2: Välj önskad färg och applicera Refectocil Eyebrow & Eyelash Paint med Refectocil Application Set.
  • Steg 3: Låt färgen verka enligt rekommenderad tid.
  • Steg 4: Ta försiktigt bort färgen med en fuktig bomullsrondell och skölj området noggrant.
  • Tips: För en extra boost, använd Refectocil Eyelash Curl eller Refectocil Brow Lamination för önskad böjning eller laminering av ögonbrynen.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.