fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Reuzel

Reuzel Wax är ett populärt hårvax bland män som vill ha en tuff och välvårdad look. Vaxet utvecklades av den holländska barberaren Schorem och är lämpligt för alla hårtyper. Upptäck alla de olika typerna av denna populära produkt nu!

Sortering

Per sida
Pris

Reuzel Skäggvax & Hårvax

I Reuzels sortiment finns vax för både hår och specifikt skägghår. Produkterna ger en stark, flexibel och glansig stadga. Det finns i flera varianter som alla erbjuder en unik textur och stadga. Vaxet är tillverkat av naturliga ingredienser som bivax, jojobaolja och sheasmör, vilket säkerställer ett friskt och välvårdat hår.

Olika typer av Reuzel-vax

Det finns olika typer av Reuzel Wax, var och en med sin egen textur och stadga:

  • Reuzel Rosa: Detta vax har en medium stadga och är lämpligt för normalt till tjockt hår. Det är lätt att applicera och styla om under hela dagen.
  • Reuzel Blue: Detta vax har en starkare stadga än den rosa varianten och är lämpligt för tjockt och grovt hår. Det ger en matt finish och är perfekt för en stökig look.
  • Reuzel Green: Speciellt utformat för lockigt hår, detta vax ger stark stadga med en lätt glans. Det är lätt att applicera och styla om utan att håret blir klibbigt.
  • Reuzel Clay Matte Pomade: Detta vax har en matt finish och ger en stark stadga. Det är lämpligt för normalt till tjockt hår och är lätt att applicera och styla om.
  • Reuzel Fiber Pomade: Detta vax har en hög stadga och en naturlig glans. Det är lämpligt för normalt till tjockt hår och är lätt att applicera och styla om.

Hur man använder Reuzel Wax

Följ dessa steg för att använda vaxet optimalt:

  • Steg 1: Se till att håret är torrt innan du applicerar vaxet.
  • Steg 2: Gnugga en liten mängd vax mellan händerna för att värma upp det.
  • Steg 3: Applicera vaxet i håret och fördela det jämnt.
  • Steg 4: Styla håret som du vill och styla om under dagen om det behövs.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.