fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Revlon Uniq One

Uniq One är en allt-i-ett-produkt som tar hand om ditt hår samtidigt som den ger skydd och är lämplig för alla hårtyper. Revlon Uniq One-serien erbjuder inte mindre än 10 fördelar i sina produkter så att du får ditt hår i toppskick. Produkterna är snabba och enkla att använda så ditt hår får en vitaliserande boost på nolltid! I denna serie ingår även Revlon Uniq One's populära allt-i-ett-behandling!

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Kategori
Pris

Revlon Uniq One produkter

Revlon är kanske mest känt för sina populära Revlon Uniq One-produkter! Denna serie erbjuder allt-i-ett-produkter som hjälper till att reparera och skydda ditt hår med så många som 10 fördelar. Upptäck dessa Revlon Uniq One-produkter själv nu på Salontotal.se

Schampo

Revlon Uniq One-schampot gör ditt hår redo att stylas. Det erbjuder förstås bra rengöring, men dessutom har detta schampo vitaliserande egenskaper som gör det lättare att styla ditt hår!

Hårmask

Vill du ha en hårmask som har mycket att erbjuda ditt hår? Från skydd till att reda ut håret. Då behöver du 21799. Denna hårmask hjälper till att reparera och ge näring åt ditt hår, men gör det också mer lätthanterligt. Vad mer kan du önska dig?

Allt i en behandling

Revlons mest populära produkt är All in One treatment. Denna spray har så många som 10 fördelar för ditt hår och kan alltså göra ditt hår redo för styling. Faktum är att den hjälper till att reparera och stärka skadat hår, men gör det också motståndskraftigt mot värme genom återfuktning och värmeskydd. Så ett riktigt måste för ditt hår! Flera varianter av denna populära produkt har också släppts.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.