fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Sendo Color Defense

Skydda din hårfärg med Sendo Color Defense-produkter. Vill du kunna njuta av livfulla färger längre? Då är den här serien vad du behöver. Genom att använda schampo, balsam, hårinpackning och spray får du den bästa vård dina färgade lockar kan önska sig. Lär känna denna fina serie nu!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Sendo Color Defense-produkter

Ge dina färgade lockar den vård de förtjänar med Sendo Color Defense-produkter.

Colour Protection Shampoo: Schampot som rengör hår och hårbotten. Mild rengöring håller hårfärgen vacker och ger den en naturlig glans. Njut av rent och välvårdat hår.

Colour Protection Conditioner: En intensivvård för färgat hår. Hårfärgen är levande och bevaras längre. Håret är lätt att kamma och den naturliga glansen gör att det ser vackert ut.

Colour Protection Mask: Hårmasken som skyddar din hårfärg mot yttre påverkan. Efter användning känns håret underbart mjukt, lent och har en vacker glans.

Colour Protection Spray: Hårlotion som skyddar din hårfärg mot yttre påverkan och gör att den håller längre. Sprayen lämnar ingen fet känsla.

Fördelar med Sendo Color Defense

  • För färgat hår
  • Håller hårfärgen levande
  • Stärker den naturliga glansen
  • Långvarig färgbevarande effekt
  • Komplett hårvårdsrutin
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.