fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Sendo Densifying

Lider du av svagt och tunt hår? Då är Sendo Densifying-serien vad du behöver. Dessa produkter gör håret starkare, tjockare och friskare. Njut av ditt vackra hår! Lär känna denna hårvårdsserie nu.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Vad är Sendo Densifying?

Sendo Densifying är speciellt utformad för svagt hår. Har du tunt och ömtåligt hår? Då är den här hårvårdsserien vad du behöver. Produkterna stärker håret, förbättrar hårbottens kondition och får ditt hår att se friskare ut. Upplev känslan av ett starkt och friskt hår.

Fördelar med Sendo Densifying

  • Gör svagt hår starkare
  • För hår och hårbotten
  • Stärker håret
  • Förbättrar hårbottens kondition

Sendo Förstärkande produkter

Fortifying Shampoo: Schampot som passar alla hår- och hudtyper. En mild rengöring som balanserar hår och hårbotten och ger ett stärkt hår som känns mer behagligt. Njut av ett friskare och starkare hår.

Intensive Fortifying Lotion: En boost för hårbotten. Dessa kraftfulla lotioner är speciellt utvecklade för att stärka tunt, svagt och ömtåligt hår. Håret blir starkare och får mer vitalitet.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.