fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Sendo Frizz Control

Sendo Frizz Control-produkter är lämpliga för torrt och frissigt hår. Håret återfuktas, vilket gör det mjukare och smidigare. Njut av ett tämjt hår som ser friskt och strålande ut. Lär känna Sendo Frizz Control nu.

Sortering

Per sida
Problem med håret
Kategori
Pris

Vad är Sendo Frizz Control?

Sendo Frizz Control är en serie högkvalitativa hårvårdsprodukter som är speciellt utvecklade för att tämja och släta ut frissigt hår. Hårets struktur förbättras och frissighet reduceras. Upplev effekten av slätt och glänsande hår nu.

Fördelar med Sendo Frizz Control

  • För frissigt och torrt hår
  • Tämjer frissigt hår
  • Gör håret mjukt
  • Vacker glans
  • Återställer fuktbalansen

Sendo Frizz Control-produkterna

Produkterna i denna serie är enkla att använda. Håret är synbart förbättrat efter användning och har en strålande glans.

Taming Shampoo: Schampot som återfuktar, tämjer och förbättrar håret. Efter tvätt får du ett strålande och mjukare hår. Detta är det första steget i rutinen.

Taming Mask: Hårmasken återfuktar på djupet och ger en silkeslen och glansig effekt. Du applicerar masken efter att du har tvättat håret.

Taming Conditioner: Balsamet som tämjer håret och förbättrar återfuktningen. Håret är lättare att kamma igenom och ser glansigt ut. Detta är det sista steget i rutinen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.