fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Sendo Scalp Relief

Sendo Scalp Relief-produkter är lämpliga för hårbotten med mjäll. Produkterna har en lugnande och renande effekt, återställer hårbotten och reducerar mjäll. Njut av en frisk och fräsch hårbotten utan flagor. Lär känna produkterna i denna serie nu.

Sortering

Per sida
Hårbottenproblem
Kategori
Pris

Vad är Sendo Scalp Relief?

Sendo Scalp Relief-serien är speciellt framtagen för hårbotten med mjäll eller andra besvär. Hårbotten och håret rengörs och renas så att det känns underbart fräscht och behagligt. Vid regelbunden användning kommer mjäll att hålla sig borta längre och till och med minska. Njut av en ren hårbotten som känns behaglig. Du vill väl också ha det bästa för ditt hår och din hårbotten?

Sendo Scalp Relief-produkter

Denna serie består av 2 produkter som balanserar hårbotten och minskar mjäll.

Purifying Shampoo: Ett rengörande och renande schampo för hår och hårbotten. Hårbotten återfår sin balans och mjäll reduceras.

Purifying Scalp Lotion: Lotionen är utformad för att ge omedelbar lindring. Mjäll och andra besvär lindras och återställs så att du känner dig bekväm.

Fördelar med Sendo Scalp Relief

  • För hår och hårbotten
  • Minskar mjällbildning
  • Återställer och lugnar hårbotten
  • Friskt hår och en frisk hårbotten
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.