fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Sendo Scalp Restore

Lider du av fet hårbotten och därmed lätt av fett hår? Då är Sendo Scalp Restore-produkterna vad du behöver. Produkterna återställer balansen i hårbotten och reglerar talgproduktionen. Lär känna denna produktserie nu och upplev den sköna känslan av en fräsch hårbotten!

Sortering

Per sida
Hårbottenproblem
Kategori
Pris

Sendo Scalp Restore hårvård

Sendo Scalp Restore hårvårdsprodukter är lämpliga för fet hårbotten och fett hår. Produkterna reglerar talgproduktionen och återställer balansen i hårbotten. Njut av en ren och fräsch hårbotten som känns behaglig att ta på.

Fördelar

  • För fet hårbotten
  • För fett hår
  • Återställer balansen i hårbotten
  • Reglerar talgproduktionen
  • Friskar upp

Produkter från Sendo Scalp Restore

Produkterna i denna serie återställer balansen i hårbotten. Talgproduktionen regleras, vilket minskar förekomsten av fet hårbotten och fett hår.

Rebalancing Shampoo: Detta schampo ger känslan av en underbart ren och fräsch hårbotten. Det minskar talgproduktionen, vilket också minskar fett hår.

Rebalancing Lotion: En lotion som återställer balansen i hårbotten. Talgproduktionen regleras så att du får fräschare hår under längre tid.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.