fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Sendo Soothing

Sendo Soothing-produkterna är lösningen för din känsliga eller irriterade hårbotten. Produkterna har en mild men effektiv verkan som återställer balansen i hårbotten. De lugnande och mjukgörande egenskaperna gör att huden känns mer behaglig. Lär känna den här produktserien nu och ge din känsliga hårbotten den vård den förtjänar!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Sendo Lugnande hårvård

Med Sendo Soothing-produkter kan du vara säker på att du har de bästa produkterna för din känsliga och/eller irriterade hårbotten. Huden lugnas och mjukgörs, vilket gör att den känns mer behaglig. Njut av en frisk och välvårdad hårbotten och ett rent och fräscht hår på samma gång.

Fördelar

  • För känslig och/eller irriterad hårbotten
  • Lugnar
  • mjukar upp
  • Fräschar upp

Sendo lugnande produkter

Dessa produkter är ett måste för känslig och irriterad hårbotten. Lugnar och lugnar hårbotten och återställer balansen.

Calming Shampoo: En mild rengöring som lugnar och lindrar huden. Hårbotten känns behaglig och håret är rent och doftar underbart fräscht.

Calming Cream: En leave-in-kräm som återställer balansen i hårbotten. Njut av lugnad och mjuk hud som känns behaglig att ta på.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.