fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Suavecito Pomade

Suavecito Pomade är en av de mest populära hårstylingprodukterna på marknaden. Varumärket grundades 2009 och har sedan dess byggt upp en enorm fanskara på grund av produkternas höga kvalitet. Suavecito Pomade passar alla hårtyper och finns i olika varianter. Salontopper berättar gärna om fördelarna med Suavecito Pomade och varför det är ett så populärt val bland män och kvinnor.

 

Sortering

Per sida
Pris

Suavecito Pomade Firme Hold

En av de största fördelarna med Suavecito Pomade är dess starka stadga. Detta innebär att produkten ser till att ditt hår håller sig i form hela dagen, utan att hårdna. Pomaden är lätt att applicera och kan användas till en mängd olika frisyrer, från en snygg slick back till en avslappnad comb over. Suavecito Pomade Firme Hold gör dessutom att du kan styla om ditt hår under dagen utan att behöva applicera produkten på nytt.

Mångsidig produkt: Suavecito Pomade

En annan trevlig fördel med Suavecito Pomade är att det är en mångsidig produkt som kan användas för olika frisyrer. Oavsett om du är ute efter en klassisk slickback, en modern pompadour eller en edgy mohawk kan denna pomade hjälpa dig att uppnå din önskade stil. Den erbjuder en stark stadga och ger ditt hår en glänsande finish som håller hela dagen.

Läcker doft

En annan egenskap hos Suavecito Pomade är dess doft. Den har en distinkt maskulin doft som inte lätt bleknar. Det är en doft som män uppskattar och som ger dem en boost av självförtroende. Doften är inte för stark och överväldigande, utan precis lagom för att hålla lukten hela dagen.

Populär och prisvärd produkt: Suavecito Oil Based Pomade

En av de bästa sakerna med Suavecito Pomade är att det är ett prisvärt alternativ för män som vill ha professionell hårstyling utan de höga priserna hos en frisör. Den är lätt att använda och kan appliceras hemma, vilket sparar männen pengar på frisörbesök och ändå får en snygg look. Suavecito Oil Based Pomade är alltså otroligt bra och enormt prisvärd!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.