fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Tondeo-blad

Naturligtvis gör en bra frisör din frisyr helt slät med det fina linjearbetet med en frisörkniv. Tondeo knivar säkerställer det superläckra resultatet som dina kunder vill ha. De olika hållarna för dessa knivar ligger fint i handen och har utbytbara blad, så resultatet blir alltid supersnyggt! De är lämpliga för både klippning och rakning samt för nack- och skägghår. Salontotal.se har fyra varianter av Tondeo barberarknivar i sitt sortiment, var och en med sina egna fördelar.

Sortering

Per sida
Pris

Tondeo frisörkniv

Med en ergonomisk Tondeo frisörkniv säkerställer du som frisör de smidigaste resultaten för dina kunder. Ta enkelt bort skägg- och nackhår med ett superjämnt och snabbt resultat. Bladen är utbytbara, så hygieniska och hållbara. Vinkeln på bladen gör också att den är helt säker för både frisör och kund. De olika uppsättningarna inkluderar knivhållare där 10 standardblad ingår. De olika hållarna har olika fördelar, t.ex. är Sifter Ergo och Comfort Cut utformade med mer ergonomiska egenskaper för optimal komfort.

Tondeo tss3 knivar

En av Tondeos mest populära knivar är Tondeo tss3-bladen. Dessa knivar är lämpliga för både rakning och hårklippning. De har en optimerad skärvinkel för extra styrka och det skarpaste skärresultatet. Tss3-bladen passar till Tondeo Sifter Classic och Tondeo Sifter Ergo. Dessa levereras också med 10 av dessa toppblad som standard.

Tondeo frisörsaxar

Förutom frisörknivar har du även Tondeo frisörsaxar. Dessa saxar är av hög kvalitet och erbjuder frisören ett precisionsverktyg som är utformat för att klippa håret exakt i form. Frisörsaxen är tillverkad av högkvalitativt stål så att den håller i många år och är optimalt slipad så att den fortsätter att klippa länge även vid intensiv användning. Frisörsaxen är utformad med ergonomi i åtanke, så att saxen även vid långvarig användning ligger bekvämt i handen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.