fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Wahl Trimmer

Många frisörer och barberare har naturligtvis sitt favoritmärke för sina professionella saxar, groomingprodukter och, naturligtvis, trimmer. För många yrkesverksamma är Wahl Trimmer ett riktigt måste. Varumärket hyllas för sina kvalitetstrimmare och enheternas livslängd. De är bekväma att använda och idealiska för precisionsarbete!

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Trimmer Wahl

Det finns naturligtvis flera trimmer från Wahl. För att hjälpa dig att välja är det förstås viktigt att veta vad du ska använda trimmern till. Du kan trots allt välja en sladdlös trimmer eller en med sladd, liksom storleken på bladet och ytterligare tillbehör.

Wahl super trimmer

Wahl Super Trimmer är en sladdlös professionell konturtrimmer. Den uppladdningsbara trimmern håller i upp till 100 minuter utan att behöva laddas. Proffs älskar den här trimmern eftersom enheten är så exakt. Bladet är justerbart i höjdled och är förkromat så att det håller sig rent. Motorn är super tyst och Wahl Super Trimmer känner av hårets tjocklek och vrider snabbare för tjockare hår.

Wahl trimmer sladdlös

De bästa trimmarna finns nu även sladdlösa. Det är förstås mycket enklare att arbeta utan sladd. Det ger dig en mycket bättre manövrerbarhet och gör att du kan arbeta mer exakt. Så även med Wahl Trimmer Cordless Detailer. Denna sladdlösa trimmer har ett T-huvud för detaljering och konturering. Den lätta litiumjonen gör Detailer mycket kraftfull, men detta batteri är inte tungt så att enheten ligger bra i handen. Batteriet håller i upp till 100 minuter och laddas på 60 minuter!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.