fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Leave-in balsam för barn

Som förälder vill du naturligtvis det bästa för ditt barn, och det inkluderar att ta hand om deras hår. Ett leave-in b alsam är faktiskt oumbärligt i ett barns hårrutin. Ditt barns hår blir lätt att kamma och härligt mjukt igen när du använder den här produkten. Dessutom har denna produkt mycket vårdande och närande egenskaper, vilket säkerställer ett friskt hår.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Varför välja ett leave-in balsam för barn?

Ett leave-in-balsam hjälper till att ge extra vård och näring till håret. Eftersom produkten inte behöver sköljas ur stannar de vårdande ingredienserna kvar längre i håret. Detta gör att produkten kan göra sitt jobb bättre. Ett leave-in balsam som är speciellt utvecklat för barn är mildare och innehåller mindre aggressiva ingredienser än ett vanligt leave-in.

Det bästa leave-in balsamet för ditt barn

Det finns många olika typer av leave-in balsam på marknaden, men vilken som är bäst beror på ditt barns hårtyp och specifika behov. I vilket fall som helst är det användbart att välja ett leave-in som är speciellt utformat för barn. Det är också viktigt att vara uppmärksam på ingredienslistan; välj helst en version med naturliga ingredienser, utan sulfater och silikoner.

Hur använder man en leave-in balsamspray?

Produkten är mycket lätt att använda:

  • Steg 1: se till att ditt hår är rent och handdukstorkat.
  • Steg 2: skaka produkten väl före användning.
  • Steg 3: spraya produkten jämnt över håret och, om nödvändigt, använd en kam för att fördela produkten väl.
  • Steg 4: låt håret torka naturligt eller föna på en låg inställning.

Du kan använda ett leave-in-balsam så ofta som behövs (för att hålla ditt barns hår mjukt, glansigt och trasselfritt). Nyfiken på andra hårprodukter? I vårt sortiment hittar du många olika typer av hårprodukter som utvecklats speciellt för barn.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.