fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Hårvård för barn

Hårvård är en viktig del av ditt barns dagliga vård. Det är viktigt att använda rätt produkter för barns hår, eftersom de ofta har en känslig hårbotten och fint hår. På den här sidan hittar du en rad baby- och barnprodukter som är särskilt inriktade på hårvård för barn.

 

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Schampo för barn: milt och vårdande

För att rengöra ditt barns hårbotten och hår är det viktigt med ett bra schampo. Schampon som är speciellt framtagna för barn är ofta milda och fria från starka ingredienser. De rengör håret skonsamt och den speciella "no tears"-formeln säkerställer att schampot inte svider i ditt barns ögon.

Vård av lockigt hår hos barn: extra uppmärksamhet på näring och återfuktning

Lockigt hår behöver extra omsorg, även för barn. Denna hårtyp är ofta torrare och behöver mer näring än rakt hår. Har ditt barn lockigt hår? Använd då specialprodukter för lockigt hår, t.ex. en närande mask eller ett leave-in-balsam.

Anti-tangle spray: inga tårar när du kammar

Du känner säkert igen det: tovor i håret. Dessa är inte bara irriterande och smärtsamma, utan ibland också svåra att kamma ut. En anti-tangle spray är faktiskt en oumbärlig produkt i ditt barns hårvårdsrutin. Sprayen gör håret lätt att kamma igenom och förhindrar smärta vid borstning. När du använder en anti-tangle spray kommer du att märka att ditt barns hår är mindre benäget att trassla sig och att det blir mycket trevligare att kamma.

Håraccessoarer för barn: roliga och praktiska tillbehör

Förutom rätt hårvårdsprodukter är det också bra att skaffa hårtillbehör. Med dessa kan du bland annat skapa roliga frisyrer i ditt barns hår. Tänk till exempel på glada resårband, hårsnoddar och hårnålar för att hålla håret borta från ansiktet. Eller en fin hårborste att kamma igenom håret med.

Bra hårvård för barn börjar med att välja rätt produkter och tillbehör. Salontotal.se Hos oss hittar du allt du behöver för att hålla ditt barns hår friskt och vackert. Ta en titt på vårt sortiment och upptäck de bästa produkterna för ditt barns hårvård!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.