fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Schampo för barn

Det är viktigt att ta väl hand om ditt barns hår. Ett bra schampo är viktigt i ditt barns hårvårdsrutin för att rengöra håret. Produkten återställer renheten i hårbotten och håret.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
Pris
Varumärke

Det bästa schampot för ditt barn

Att ta väl hand om håret är viktigt för att hålla det friskt. Därför bör ett schampo definitivt inte missas. Gå efter en mild version som inte innehåller skadliga ingredienser och som är lämplig för ett barns hår. Var noga med ingredienslistan för en produkt och välj helst en utan parabener, sulfater och silikoner.

Olika typer av schampon

Salontotal.se hittar du ett antal schampon som är speciellt utvecklade för barn. Vilket som är det bästa valet för ditt barn beror på deras hårtyp och behov.

Revlon Equave Schampo för barn

Denna produkt är mycket populär och innehåller inga skadliga ingredienser. Den konditionerande gelformeln i produkten återfuktar och rengör håret skonsamt. Denna version är dermatologiskt testad och icke-irriterande. Produkten finns i två olika dofter: prinsessa och äpple.

Paul Mitchell Baby gråter inte schampo

Paul Mitchell Kids Baby Don't Cry Shampoo 300ml är ett annat bra alternativ. Produkten innehåller milda rengörande ingredienser och har ett neutralt pH-värde, vilket gör att den inte svider i ögonen. Den unika blandningen av extrakt hjälper till att återfukta och förhindra fuktförlust. Kamomill- och blåklintsextrakt lugnar huden.

Naïf Baby & Kids Vårdande schampo

Naïf Baby & Kids Nourishing Shampoo 200ml med bomullsfröolja är ett annat bra val för ditt barn. Produkten rengör skonsamt och svider inte i ögonen. Har ditt barn lite eller inget hår? Även då är denna produkt fortfarande bra att använda! Den förebygger trots allt torr hårbotten.

Schampo barer Schampo Bar Baby

Shampoobars Shampoo Bar 60g Baby är lämplig även för de allra minsta. Denna fasta bar har en unik doft av babypuder, som är underbart lugnande. Baren, med Aloe Vera extrakt, har en lugnande och återuppbyggande effekt. Baren innehåller inga silikoner eller parabener och är växtbaserad. Dessutom är det ett hållbart val eftersom du inte använder en plastflaska.

Slutligen, glöm inte att ta hand om ditt barns hår med andra fina hårprodukter som en anti-tangle spray och en hårlotion. Anpassa produkterna efter ditt barns hårbehov.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.