fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Håraccessoarer för barn

Förutom att vara otroligt användbara för att hålla ditt barns hår borta från ansiktet, är håraccessoarer för barn också ett roligt tillskott till frisyren. På den här sidan hittar du ett brett utbud av håraccessoarer för barn.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Hårband för barn

Ett hårband är en mycket populär hårprodukt för barn. Detta är inte särskilt förvånande eftersom det är en multifunktionell produkt. Det hindrar ditt barns hår från att hänga i ansiktet och skapar samtidigt en söt look. Du kan hitta hårband i många olika färger, material och mönster. Så det finns alltid ett pannband som matchar ditt barns outfit perfekt. Dessutom är hårband enkla att använda: det är bara att dra dem över barnets huvud så sitter håret på plats direkt.

Gummiband och hårnålar

Gummiband och hårnålar är oumbärliga i ditt barns hårtillbehörssamling. De hjälper dig att skapa en cool look på nolltid. Gummiband är perfekta för att binda håret i en hästsvans eller fläta, medan hårnålar är perfekta för att fästa lösa hårstrån. Det finns hundratals olika typer av gummiband och hårnålar på marknaden, så att du kan piffa upp en hårlook och matcha ditt barns outfit och stil.

Särskilda hårprodukter för barn

På Salontopper hittar du inte bara roliga håraccessoarer för barn, utan även speciella hårprodukter utvecklade för barns hår. Dessa inkluderar milda schampon och leave-in balsam som tar hand om ditt barns hår utan att skada det. Dessa hårprodukter är skräddarsydda för de specifika behoven hos barns hår och håller det friskt och glänsande.

Med rätt håraccessoarer kan du se till att ditt barns hår alltid ser vårdat och roligt ut!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.