fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Stylingprodukter för barn

Med stylingprodukter för barn kan du styla ditt barns hår på ett snyggt sätt. Som förälder vill du naturligtvis att ditt barn ska se välvårdat ut och det inkluderar en fin hårlook.

Sortering

Per sida
Hairtype
Ingredienser
Kategori
Pris
Varumärke

Varför välja stylingprodukter speciellt för barn?

Du kanske undrar varför du ska välja stylingprodukter som är särskilt anpassade för barn, snarare än för vuxna. Svaret är faktiskt ganska enkelt: ett barns hår är mycket känsligare och ömtåligare än en vuxens. Därför är det också viktigt att använda milda produkter på ett barns hår. Hårprodukter som är särskilt utformade för barn är mildare och innehåller mindre hårda ingredienser.

Stylingprodukter för lockar

Det finns många fina stylingprodukter för barn med lockar. Dessa produkter kommer att se till att ditt barns lockar ser bra ut.

Aunt Jackie's Kids Baby Curls Curling & Twisting Vaniljkräm

Aunt Jackie's Kids Baby Curls Curling & Twisting CustardEn av de bästa stylingprodukterna för barn med lockar är . Denna fina kräm gerdefinition till lock ar och får dem att se friska och glänsande ut, utan friss eller friss. Produkten är säker för daglig användning på hår och är fri från sulfater och parabener.

Moster Jackies Kids Curls & Coils Knot Havin' It

Aunt Jackie's Kids Curls & Coils Knot Havin' It Detta är ett perfekt val när ditt barn lider av trassel och knutar i håret. Sprayen har en lossande effekt och gör ditt barns lockar lätta att kamma igenom. Dessutom innehåller produkten naturliga ingredienser som kokosolja och sheasmör, som ger näring åt håret och skyddar det från att torka ut.

Med rätt stylingprodukter för barn kan du se till att ditt barn alltid ser välvårdat och strålande ut. Prova stylingprodukterna och se skillnaden själv!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.