fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Clay

Clay är en viktig produkt för alla som vill ha en fast men ändå flexibel stadga för sin frisyr. Oavsett om du vill skapa en avslappnad look eller satsa på en strukturerad stil, med lera kan du uppnå önskad effekt. Hair clay är en mångsidig stylingprodukt som ger en matt finish och inte tynger ner håret. Den är perfekt för alla hårtyper och stilar, från kort till långt och från rakt till lockigt. Upptäck lerans mångsidighet och kraft och ge ditt hår den uppmärksamhet det förtjänar.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Fördelarna med hårlera

Hårlera, även känt som hårlera, är populärt för flera fördelar. Med en matt finish ger den en naturlig look utan överdriven glans. Den kännetecknas av en flexibel stadga som håller håret i form utan stelhet. Dessutom ger hårlera volym till håret, vilket ger extra kropp och textur, och det är lämpligt för olika frisyrer och längder. Denna mångsidighet gör det till en favorit stylingprodukt för dem som strävar efter enkel och elegant hårvård. Kort sagt är lera en idealisk lösning för en naturlig look med flexibel kontroll och ökad volym, vilket gör det till ett populärt val i hårstylingvärlden.

Välj rätt lera för ditt hår

När du ska välja rätt lera är det viktigt att tänka på vilken stadga och finish du vill uppnå. Här är några tips:

  • Stark stadga: Välj en stark lera för kortare frisyrer som behöver fast stadga och långvarig styling.

  • Medium stadga: Prova en lera med medium stadga för flexibel styling och bibehållen naturlig rörelse, perfekt för olika hårlängder.

  • Matt finish: Välj en lera med matt finish om du vill ha en naturlig look utan glans, vilket är perfekt för en enkel look.

Vår webbshop erbjuder ett brett utbud av hårleror från toppmärken som American Crew, Layrite och Kevin Murphy. Med vår snabba leverans ser vi till att du snabbt kan njuta av din nya favoritstylingprodukt. Beställ nu och upplev fördelarna med hårlera själv.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.