fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Pomade män

Pomade men har varit en klassiker bland hårprodukter i många år. Från den traditionella oljebasen, som ger en glansig och snygg look, till de moderna vattenbaserade varianterna som är lättare att tvätta ur. För män som värdesätter en välvårdad look och en snygg frisyr är pomada en oumbärlig produkt.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Varför använda pomada?

Pomada är en mångsidig hårstylingprodukt med flera fördelar. En av de främsta fördelarna är den pålitliga stadga som den ger din frisyr under hela dagen. Oavsett om du vill ha en snygg slickad baksida, en klassisk klippning eller en annan stylad look, hjälper pomada dig att uppnå och bibehålla den önskade stilen.

Dessutom är pomada känd för de olika nivåer av glans som den kan erbjuda. Oavsett om du föredrar en subtil matt finish för en mer naturlig look eller en slående glans för en extra polerad look, finns det en pomada för varje preferens. Pomadans mångsidighet gör den till ett favoritval för personer som vill styla sitt hår på olika sätt, samtidigt som de kan lita på att stadgan håller hela dagen.

Olika typer av pomada

Det finns olika typer av pomada på marknaden, alla med sina egna egenskaper och fördelar. Nedan följer en översikt över några populära märken:

  • Uppercut Deluxe Pomade: Känd för sin starka stadga och glans utan att tynga ner håret.
  • Suavecito Pomade: Erbjuder flexibel men stark stadga och är lätt att tvätta ur.
  • Reuzel Pomade: Ett märke med ett brett sortiment, inklusive alternativ för olika hårtyper och stilar.

Köpa pomada online

Att köpa pomada online har fördelen att du kan se och jämföra ett brett utbud. Vi erbjuder ett brett urval av märken och typer av pomada, så du kommer alltid att hitta något som passar dig. 5Med varumärken som Uppercut Deluxe, Suavecito och Reuzel kan du hitta den perfekta pomaden för dina specifika behov. Beställ din pomada online för bekvämlighet och ett brett urval. Upptäck det själv och ge ditt hår den uppmärksamhet det förtjänar!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.