fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Rakskum

För att undvika att huden skadas när du rakar dig är det viktigt med ett bra rakskum. Den ger en smidig rakning och rengör huden. Vi har flera olika varianter av rakskum. Ska du välja ett vanligt rakskum, en kräm eller en pasta? Kolla in vårt breda sortiment och välj den perfekta produkten för dig så att du alltid ser bra ut.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Varför använda rakskum?

Det är viktigt att raka sig med rakskum för att få en bra vård. Den återfuktar hårstråna under rakningen. Detta gör hårstråna mjukare, vilket gör det lättare att ta bort dem eftersom du behöver mindre kraft. Det ger också ett tunt skyddande skikt mellan huden och bladet. Detta minskar risken för röda utslag och irritation. Skummet mjukgör och fräschar upp huden. En praktisk bonus är att det är ett verktyg som du kan använda för att hålla reda på var du redan har varit, så att du inte hoppar över några platser.

Vilket är det bästa rakningsskummet?

Rakskum är en produkt som är oumbärlig vid rakning och som gör rakningen mycket roligare. Om huden till exempel är torr och fel skum används, uppstår snabbt skärsår, bulor och irritationer. Det är därför mycket viktigt att välja ett rakskum som passar din hudtyp.

Det finns många olika typer för olika hudtyper. Förutom det vanliga skummet finns det även rakkräm och raklödder. Rakkräm och rakpasta är lämpliga för män med torr hud och kraftig skäggväxt. Produkterna gör dina skägghår mjuka och smidiga och din hud är väl omhändertagen. Det finns även produkter för allergisk, oreflekterad och fet hud. Välj rätt rakskum för din hudtyp för en bekymmersfri rakning.

Köp rakskum på Salontotal.se

Salontotal.se har vi ett brett sortiment av skäggvård, så det finns säkert en perfekt produkt för dig också! Om du gör en beställning före kl. 23.59 söndag-fredag gör vi vårt yttersta för att leverera den till dig redan nästa dag tillsammans med leveransservice. Detta är perfekt om du till exempel vill sätta ihop ett vårdpaket i sista minuten som gåva. Är din beställning värd 35 euro eller mer? Då täcker vi alla fraktkostnader. Är det något som är oklart eller behöver du hjälp? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.