fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Aftershave

En bra aftershave är oumbärlig efter rakning. Det är viktigt att välja rätt produkt för din hudtyp. På Salontotal.se har vi ett enormt utbud av aftershaveprodukter: tänk på olika dofter, olika texturer och för olika hudtyper. Är du inte säker på vilken du behöver? Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa produkten för dig.

Sortering

Per sida
Featured
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Egenskaper aftershave

Huden är ofta känslig efter rakning. En läcker aftershave hjälper till att lugna och ge huden näring! Salontotal.se har ett brett utbud av läckra aftershaves som återställer och ger näring åt huden efter rakning. Detta gör att rodnad och irritation är ett minne blott! Efter varje rakning lämnar en aftershave din hud mjuk och smidig. Huden kommer att kännas lugn och återfuktad.

Vilken är den bästa typen av aftershave?

Det finns ett stort utbud av aftershave för män. Varje hudtyp har sin egen typ av hud som passar olika bra för varje hudtyp. Särskilt de olika ingredienserna är viktiga att titta på. Många moderna aftershaves för män innehåller naturliga ämnen som aloe vera, kamomill och timjan. Detta lugnar huden, ger fukt och vård. De flesta typerna finns i form av gel, vätska eller lotion, men det finns även sprayer. Om du har känslig hud bör du undvika alkohol, som kan vara skadligt. Välj till exempel Reuzels läckra aftershave (som också ser bra ut) eller till exempel en aftershave från Sebastians SEB MAN-serie.

Hur man använder den.

Förutom att välja den bästa aftershaven är det viktigt att du vet hur du ska använda den. Först ska du se till att ansiktet är rent och torrt. Använd kallt vatten, eftersom det stärker huden och sluter porerna. Detta bör bidra till att förebygga hudirritation. Applicera ett litet lager av produkten på händerna och applicera med cirkulära rörelser. Den tränger naturligt in i huden.

Köp aftershave på Salontotal.se

Salontotal.se har vi ett brett utbud av skäggvårdsprodukter. Om du beställer din favorit på Salontotal.se före kl. 23.59 (söndag till fredag kväll) får du din beställning i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi allt vi kan för att leverera inom den utlovade tiden om produkten finns i lager. Om beställningen är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis. Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart, vänligen kontakta vår kundtjänst. Du kan nå dem måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.