fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Skäggolja

En skäggolja är till för att ge skägget extra fukt och vård. Skägghåren skiljer sig naturligt nog mycket från huvudhåren. De är inte bara styvare, de får också mindre hudvård. Därför är en skäggolja nödvändig för att hålla skägget friskt och vackert. En bra skäggolja består till 80 % av närande och återfuktande oljor som vårdar skägghåret och ansiktshuden.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre
Varumärke
 • visa allt
 • visa mindre

Den bästa skäggoljan

Skäggtrenden fortsätter och vissa män lovar att aldrig mer raka av sig skägget. Därför är det viktigt att skägget får rätt vård. För att göra detta kan du använda en skäggolja. En skäggolja hjälper dig att hålla ditt skägghår vackert och friskt, vilket gör att det ser bättre ut. De vårdande oljorna ser till att din hud och ditt hår får fukt och näring för optimal vård. Du kan inte använda den för att styla skägget, det finns speciella skäggstylingsprodukter för detta. Den finns dock i olika dofter så att ditt skägg doftar gott direkt.

Varför skäggolja

Skägghåren skiljer sig från håren på huvudet. Du har säkert själv märkt det. De styva hårstråna i ansiktet är tjockare och får mindre närande oljor från din egen hud. Därför måste du ge extra vård i form av en bra skäggolja. Men vilka fördelar har detta?

 • Återfuktar skägget och den underliggande huden
 • Skägghåren blir mindre grova
 • Ger en hälsosam glans
 • Skägget ser fylligare ut när hårstråna blir tjockare.
 • Ger en fin doft till ditt skägg

Ofta ställda frågor

Hur ofta ska du använda skäggolja?

Det beror mycket på dina egna preferenser, men daglig användning är absolut möjlig. Tvätta först skägget med ett bra skäggschampo och applicera sedan skäggoljan.

Hur mycket skäggolja ska jag använda?

För ett normalt skägg räcker det med 5 droppar, men om du har ett längre och tjockare skägg behöver du använda lite mer. Särskilt när det gäller längden behöver du mer.

Hur applicerar man skäggolja?

Beroende på förpackningen kan du antingen applicera oljan direkt på skägget eller på händerna först. Om den har en pipett, applicera den direkt i ansiktet. Annars är det lättare att applicera den på händerna först. Massera sedan in skäggoljan i ansiktet och fördela den över håret och huden. Om du har ett längre skägg, se till att fördela oljan även i längderna.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.